Gå til hovedindhold

Magasasa - sjov kantonesisk fast food i kødbyen

Af Lennart
Lidt forskellligt fra Magasasa

Dim sum et lette kantonesiske retter, hvoraf en del også kendes fra den almindelige kinesiske restaurant.

Pointen er vist blandt andet at det skal kunne tilberedes hurtigt og spises som mellemmåltid.

Derfor fravalgte jeg de større "hele" måltider på menuen.

Det, jeg så valgte af småretter, smagte godt.

Det gik enormt hurtigt med at få maden, så den del af missionen var klaret.

Cheung Fun - tigerrejer i rismel. Og de var "sjove", selvom Fun nok ikke udtales fun. Lidt mere reje og lidt mindre rismel - men på den anden side så mættede de nok mere som de var. De smagte godt og for den lave pris kan man ikke rigtigt klandre det kantonesiske spisested for at spare lidt på rejerne.

Det er måske nok også autentisk med meget let **pandestegte dumplings, og man smager også mere af indholdet så - som var virkelig godt. Krydret kød med en dejlig smag. Men lige lidt stegeskorpe på indpakningen havde nu ikke været af vejen.

De små kinaruller var til gengæld helt perfekte. Og for 25 kroner fik man en pæn lille stak. Kan absolut anbefales sammen med en øl som hurtig snak.

Og nu vi er ved øl:

Den kinesiske Tsingtao øl var let og forfriskene i august-varmen, men næppe noget som indprenter sig permanent i hukommelsen.

Lennart Kiil er stifter af FOLKETS og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.