Primære faneblade
Åben

Gratis

Norsk politiker indstiller Trump til Nobels Fredspris - for anden gang

Det er især Trumps rolle i fredsaftalen mellem Israel og de Forenede Arabiske Emirater som Christian Tybring-Gjedde lægger vægt på i sin begrundelse for at indstille Donald Trump til den meget prestigiøse pris
Foto: Michael Vadon
Donald Trump. Foto: Michael Vadon
Trump indstilles for anden gang af en norsk politiker.

Christian Tybring-Gjedde fra det norske fremskridtsparti har nomineret USA's præsident Donald Trump til Nobels Fredspris.

Det er især Trumps rolle i fredsaftalen mellem Israel og de Forenede Arabiske Emirater som Christian Tybring-Gjedde lægger vægt på i sin begrundelse for at indstille Donald Trump til den meget prestigiøse pris.

Også den kendsgerning at Donald Trump i modsætning til mange andre af de nyere amerikanske præsidenter ikke har startet nye krige under sin præsidentperiode, nævner Christian Tybring-Gjedde som begrundelse.

Trump har brutt en 39 år lang rekke av amerikanske presidenter … den siste presidenten som klarte å unngå å gjøre det, var fredsprisvinner Jimmy Carter

Christian Tybring-Gjedde har tidligere, i 2018, indstillet Donald Trump til Nobels Fredspris i forbindelse med Trumps bestræbelser på at forbedre forholdet til Nord Korea.

Dengang i 2018 var også partikollega Per-Willy Amundsen medunderskriver af nomineringen som blev sendt til Nobelkomiteen.

Norske ABC Nyheter og andre medier har mere om indstillingen af Trump til Nobels Fredspris.

9/9/2020
Organisationer: 
USANorge
Typer: 
Citathistorier
Citer med linket her:

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil