Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Julegaver i 2020 – Kom på forkant med dine julegaver

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Julegaver i 2020 – Kom på forkant med dine julegaver

Efteråret er over os og vi bevæger os stille og roligt hen imod jul og december måned, som er en tid med mange gaver. Butikkerne er allerede begyndt at finde juleartikler frem, så derfor mener vi også at vi kan diskutere julegaver.

For mange er december stressende – netop fordi gaveræset er overvældende, men det behøver ikke altid at være sådan. Det gælder om at forberede sig, og dermed være ude i god tid.
Black Friday har gjort det naturligt for mange at starte tidligt, og det er jo en god ting, selvom dagen i sig selv kan være stressende, så kan det være med til at man kan være på forkant med sine julegaver, og dermed nyde december lidt mere.

I denne artikel kigger på lidt nærmere på hvad en god gave reelt set er, og hvordan du kan komme på forkant med dine gaveindkøb i 2020.

Sørg for at udnytte de tidlige tilbud

Når det kommer til at være på forkant med gaveræset, så betyder det jo også at man skal vide hvad man vil købe. Det kan være i sig selv være svært, for det er ikke lige alle der har ønskelister klar tidligt november, og derfor kræver det også lidt fodarbejde af dig.

Sørg for at få indsamlet de ønsker du nu kan, og så få dem købt til eksempelvis Black Friday, og/eller du kan benytte PriceRunner.dk til at følge priserne. De har en smart funktion der tillader dig at følge prisen på de varer du nu vælger, og så bliver du notificeret når der sker et prisfald.

Den bedste gave er altid personlig

En personlig gave er altid en god gave, og derfor er det vigtigt at man gør sig umage i gavejagten. Men hvad er en personlig gave? Det findes der ikke noget universalt svar på, da det er meget subjektivt, og altså afhænger af relationen mellem dig og gavemodtageren.

Oftest så kan man dog forbinde en personlig gave med noget, som du har gjort du umage med, og som du tænker vil gøre det anden person specielt glad. En personlig gave kan også med fordel være en gave, som personen ikke forventer, men som du har fundet frem til af dig selv – altså en uventet gave, som viser at du tænker på modtagerens behov. Det kunne f.eks. være at du var på jagt efter en gave til hende, og du ved at hun er vild med Julie Sandlau og – lad os bare sige – sølv eksempelvis. Så kan du jo med fordel finde en sølv Julie Sandlau ring, som du mener hun vil blive rigtig glad for. Det gælder blot om at finde på en gave som du mener vil skabe en værdi og helst en ”waow” faktor ved modtagelse – og det sker bedst hvis den er uventet!