Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Køb af e væske

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Køb af e væske

At finde den helt perfekte e-væske er ligesom en tur i slikbutikken – der er simpelthen så meget lækkert at vælge imellem at udvælgelsen kan virke helt umulig. Easy to Smoke har gjort det indledende udvælgelsesarbejde for dig og tilbyder dig det bedste af det bedste fra dampmarkedet, ikke bare e-væsker, men også andet e-udstyr. Tag et kig på vores store udvalg af færdigblandede e-væsker, eller du kan blande din helt egen og skabe noget unikt. Vi tilbyder forskellige aromaer og nikotinstyrker, så vi har med garanti det helt rigtige til dig. I fremtiden vil al køb af e væske foregå hos Easy to Smoke, da du har fortjent det bedste til de billigste priser.

Derfor er e væske så vigtigt – og så lækkert

E-væske, også kaldet e-juice, er den særlige væske, du fylder på din e-cigaret, og som omdannes til damp der så indhaleres. Vi tilbyder færdiglavede e-væsker, men med lidt erfaring kan du også lave dine egne. Vores e-væsker indeholder alle naturlige aromastoffer.

Make it Easy to Smoke det bedste til dig

Dampmarkedet er på meget kort tid blevet meget stort, hvilket også har givet en eksplosiv hurtig udvikling af både brands og smagsoplevelser, hvor ikke alle er lige gode. Når du damper Din e-juice fra Easy to Smoke, er du altid sikker på at få en e-væske lavet på de bedste råvarer og med en streng kvalitetskontrol. Salg af e-væske er en stor tillidserklæring fra både producenter og egne kunder, og vi er fast besluttet på at leve op til denne tillid, uanset om det er e-cigaretter, salg af e væske med nikotin eller uden, som du er på udkig efter.

Alle e-væsker er godkendt af danske myndigheder og lever op til de strengeste sikkerhedskrav. Du kan efter eget ønske få en nikotindosering på 0, 6, 16 eller 20 mg, hvilket ca. svarer til det dagligt antal nikotin-cigaretter og vil efter et rygestop hurtigt kunne nedtrappe nikotindoseringen og kun have behagelig damp tilbage. ’

For mange giver det en god overgang til en røgfri tilværelse at starte med smagsoplevelser som tobak eller mentol, mens andre foretrækker smagsvarianter, der emmer af frisk frugt eller sød slik.

Hvad er e-væske?

E-væske, også kaldet e-juice, består primært af tre ting: Smagsaroma, fortynder og så et selvvalgt niveau af nikotin. Smagsaromaen fås i mange forskellige varianter med alt fra stærke smagsoplevelser som f.eks. tobak og de mere søde oplevelser som frugt, slik og desserter og mere vilde smagsoplevelser som læskedrik, kaffe og meget, meget andet.

Skod de skadelige smøger og få ren lækker damp

Det er alment kendt, at nikotin-cigaretter er skadelige. Hver gang du hiver på en cigaret, indhaleres over 4000 giftige stoffer, der er skadelige både på kort og langt sigt. På kort sigt ødelægger det konditionen, og man bliver hurtigere forpustet. På lidt længere sigt forhøjer det risikoen for at udvikle alvorlige sygdomme, der både kan invalidere og til sidst tage livet af folk.

Her kan e-cigaretter være som en frelsende engel. Der er ingen skadelige stoffer, og det eventuelle nikotinindhold skaber blot afhængighed, men er ikke farligt eller skadeligt i sig selv. En af de allerstørste fordele er at man selv kan dosere nikotinmængden og så i eget tempo nedtrappe og til sidst stoppe helt. Hvis du er vant til at ryge meget stærke cigaretter, kan du for eksempel starte med den højeste koncentration af nikotin– du behøver altså ikke skære ned på hyppigheden af din dampning, men blot på nikotinmængden. Du bibeholder samtidig følelsen af røg omkring dig, men det er helt ufarligt og generer heller ikke dine omgivelser. Dermed kan du med tiden skille dig af med nikotinafhængigheden uden at sige farvel til at dampe. Køb e væske fra Easy to Smoke og lad en helt ny verden udfolde sig for dig.

Hvad indeholder e-væske?

E-væsken kræver en væskebase for at danne damp, ofte med en blanding af Propylenglycol (PG) og Vegetabilsk Glycerin (VG). Vi har med vilje udvalgt e-væsker der udover at leve op til samtlige krav er lavet af et minimum af ingredienser, der til gengæld er af højeste farmaceutisk kvalitet.
VG og PG er fast bestanddel i alle e-væsker og giver dampen den fulde karakter og tilføjer hver noget til dampoplevelsen. Jo større mængde PG e-væsken indeholder, jo kraftigere smag har e-væsken. Den rette kombination mellem VG og PG gør med andre ord, at forholdet mellem damp og smag er i balance.

Når du skal vælge en e-væske, bør du gøre dig overvejelser om nedenstående:
- Valg af VG/PG indhold
- Skal den være med nikotin eller uden nikotin?
- Hvad kan jeg lide af smagsoplevelser?

Vi sikrer en høj kvalitet

Vores e-væske produceres på laboratorier med ekstremt høje standarder, så kunderne er sikre på at modtage e-væsker med en pålidelig ensartet kvalitet. Alle e-væsker kommer i flasker i hård plast med en tud, der gør det nemt at dosere den rigtige mængde og et børnesikret låg, så du er sikker på at det kun er voksne mennesker der kan åbne flasken. Køb billig e væske hos Easy to Smoke, og du skal få alle de dampende fordele.

God og lækker e-juice

Hos Easy to Smoke finder du rigtig mange færdigblandede e væsker i utallige forskellige smagsvarianter, nikotinstyrker og mærker. Her er noget for enhver smag, uanset om du er til lækker tobak, søde frugter, lækre desserter, sød slik eller noget helt andet. De færdigblandede e væsker er ved modtagelse straks klar til at blive fyldt i din tank og dampet. Med andre ord bliver det ikke lækrere, nemmere, sjovere eller billigere end hvis du køber dine e-væsker hos Easy to Smoke. Ud over at være en af Danmarks ældste webshops for e-cigaretter, e-væsker og andet dampudstyr, er vi også innovationsskabende og sørger altid for at være hurtigst med de bedste og mest dampende lækre nye varer inden for dampning.

Vi tilbyder e-væsker i forskellige nikotinstyrker, som du kan vælge, uanset om du er til nikotinfrie, middelstærke eller superstærke nikotinoplevelser, der samtidig er helt ufarlige. Du skal blot lægge dem i kurven og så vælge det ønskede nikotinniveau.

E-væske med nikotin og uden nikotin

Easy to Smoke har altid masser af lækre e-væsker at tilbyde, både til vores sædvanlige gode priser og til fantastiske tilbudspriser. Du kan få præcis de smagsoplevelser du ønsker. Med vores lave priser er der både plads og penge til at eksperimentere – både med færdigblandede smagsoplevelser og muligheden for at eksperimentere med at blande flere færdigblandede e-væsker.

Bland selv e-væske giver dig mulighed for at designe din helt egen damp. Du får med andre ord de bedste ingredienser og kan skabe noget nyt og unikt, der passer helt perfekt til dig. Måske kunne du tænke dig at prøve en kombination af skøn læskedrik med frisk frugt eller måske kaffe blandet med tobak? Mulighederne er uendelige, så det er bare med at prøve sig frem og nyde den unikke damp - kun fantasien sætter grænser.

Med bland selv væske kan du selv bestemme PG, VG og aroma indhold i hver af dine blandinger, og man sparer også en pæn sjat penge. Så både for sundhedens, oplevelsens og omgivelsernes skyld skal du bare slippe dampen løs og nyde dine unikke oplevelser.

Du skal prøve bland-selv-oplevelser, hvis du ønsker at lave din helt egen unikke smag, konsistens og nikotinstyrke. For at blande egne e-væsker skal man bruge PG/VG-base, nikotinbase og aroma.

E Væske kits

Med så meget lækkert at vælge imellem kan det være svært at komme i gang med at dampe. Der findes både et utal af e-cigaretter og smagsoplevelser, hvilket kan føles som en jungle at navigere i – ikke blot for nybegyndere, men også for erfarne dampere. Måske kunne det være en god ide at overveje et e-væske kit?

Med e væske kits får du nemlig alt hvad du skal bruge til at starte et vellykket rygestop (aroma, PG, VG) i og den ønskede nikotinstyrke. Du skal blot bestille kittet, og når det så ankommer, skal de medfølgende ingredienser blot blandes, og så kan der ellers dampes. Dog anbefales det at lade den modne et par dage, før du begynder at dampe, så du er sikker på at få en optimal damp, der samtidig kommer til at smage af mere.

Vi tilbyder bl.a. e-væsker fra følgende lækre dampmærker:

Shake N Vape er en næsten færdigblandet e væske. Blandingen skal blot rystes og gerne have lov at trække et par dage for at smagen modnes – ellers er den klar til at blive dampet. E-væsken blandes med en lille portion booster, der så giver den skønne e-væske enten med eller uden nikotin. De mange skønne smagsoplevelser er superenkle at blade og fås til meget favorable priser. Shake N Vape fås i forskellige størrelser, hvor nogle f.eks. har plads til to eller endda fire nikotinboostere. Hvis du tilmed lader den trække i 10-20 minutter, får du en optimal smagsoplevelse, som du sent vil glemme.

I VG Premium Juice er et engelsk dampmærke. Alle e-væsker er gode og stabile valg med garanti for fantastiske smagsoplevelser. Med en kombination af nytænkning og tradition tilbydes en række sukkersøde og fantastisk specielle smagsoplevelser med sliksmag og eksotisk damp, der vil forkæle dine smagsløg. E-væsker fra dette brand kommer i blandingsforholdet 70VG/30PG.

Vapeson er et dampmærke, der står for verdenskendt kvalitet. Kvaliteten er i top og prisen i bund. Med sit brede smagssortiment med alt fra tobak til søde frugter og friske smagsoplevelser i blandingsforholdet 70PG/30VG. Uanset om du er nybegynder eller erfaren damper, vil e-væsker fra Vapeson give en dampende åbenbaring.

Sundbygaard er en dampende dansk perle med et væld af fantastiske e-væsker og endnu flere tilfredse kunder og positive anmeldelser bag sig. Baseret på de bedste råvarer og nytænkende innovation. Hvis man elsker traditionel dansk slik og sommer har dette brand med sikkerhed det helt rigtige til dig. Med det bedste fra den danske slikskat som Blå ugle-bolsjer, vingummi eller blot den fantastiske smag af danske sommerhyldebær er du sikker på at få damp af højeste kvalitet, som du sent vil glemme.

Liqua er et premium italiensk dampmærke med det bedste af rene råvarer fra det rustikke køkken, der giver de klassiske smagsoplevelser en helt ny twist. Med smagsoplevelser fra naturen som frugt og tobak er dette brand blevet en global bestseller – med sine iøjefaldende og intense smagsoplevelser er dette en brand der skal opleves for at finde ud af hvor fantastisk dampning kan være. Dette er alle de klassiske smagsoplevelser du kender – bare af usædvanlig høj kvalitet og intensitet.

Nordik er dansk damp produceret af kvalitet, innovation og de bedste råvarer. Med kombinationen af en traditionsrig tobaksproducent og en virksomhed med over 25 års ekspertise inden for rygestop har de formået at skabe nogle af de reneste produkter på dampmarkedet. Smagsoplevelserne varierer fra tobak til frisk mentol og frisk frugt som æbler, jordbær, blåbær og meget andet.

Som ovenstående har vist, kan du få alt til damp hos Easy to Smoke. Vi har løbende tilbud på fantastiske smagsoplevelser fra alle producenterne, så det er bare med at kaste sig ud i nye dampende smagsoplevelser samtidig med at din sundhed forbedres lynhurtigt.

Hos Easy to Smoke kan du altså starte med at købe e-juice med nikotin, og derefter nedtrappe nikotinforbrug. Til sidst kan man helt droppe nikotinen og bare nyde den harmløse og dejlige damp. Tag allerede nu et kig og lad dig suge ind i dampens forunderlige verden.

Del Køb af e væske