Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

318

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Daglig vin holder hjernen frisk

Antal

Brugerindlæg af Oldfux

At drikke et glas vin de fleste af ugens dage skærper hukommelsen, når man har passeret 60 år, viser nyere forskning. Ældre mennesker, der nyder mellem en og seks genstande om ugen har en markant bedre evne til at huske end dem, der ikke drikker overhovedet - eller dem, der drikker betydeligt mere, skriver Daily Telegraph.

Et moderat forbrug - op til to alkoholiske drinks om dagen - er med til at bevare den del af hjernen, der er ansvarlig for hukommelse og erkendelse. Alkohol kan også øge frigivelsen af ​​kemikalier, der påvirker de kognitive funktioner. Resultaterne er offentliggjort i "American Journal of Alzheimer's".

Tillad denne blogger at tilføje en personlig anbefaling af et eller flere daglige glas vin. Om det er videnskabeligt underbygget eller (som så ofte, når noget publiceres om sundhed og livsstil) rent sludder, spiller ingen væsentlig rolle. Skål!

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

24/10/2014 - 10:40

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:58

Emner: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper