Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Al magt til psykopaterne

Hvem skulle redde Storbritannien fra totalt sammenbrud efter et atomangreb? En udsøgt skare af psykopater!

Det lyder som en bizar vittighed, men var en hemmelig plan, der blev overvejet under den kolde krig, skriver Daily Telegraph. I officielt arkivmateriale fra 1982, som for nylig er offentliggjort, findes et dokument, skrevet af Jane Hogg, videnskabelig medarbejder i Indenrigsministeriet. Hendes forslag var, at 12 psykopater skulle sættes i spidsen for de dele af landet, der stadig var nogenlunde intakte.

Psykopater var at foretrække i magtpositioner, fordi de var intelligente, tænkte logisk og var uimodtagelige for de mentale chok, der ville påvirke almindelige mennesker, når en stor del af deres hjemland var forsvundet i et atomart inferno. "De er meget gode i kriser, da de ikke har nogen følelser for andre og ingen moral," skrev Jane Hogg.

En videnskabelig vurdering gik ud på, at cirka halvdelen af Storbritannien ville være uskadt efter et atomangreb, og det var disse områder, psykopaterne midlertidigt skulle herske over. Jane Hoggs chefer tog dog ikke skridt til at virkeliggøre hendes forslag, for eksempel ved at udpege de mest egnede psykopater, og dokumentet har hvilet i et arkiv indtil nu.

Med en ond, dansktalende tunge kunne man spørge, om ikke det alligevel er ved at blive gennemført i store dele af verden, uden nogen atomkrig som undskyldning.

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil