Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

315

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Al magt til psykopaterne

Antal

Brugerindlæg af Oldfux

Hvem skulle redde Storbritannien fra totalt sammenbrud efter et atomangreb? En udsøgt skare af psykopater!

Det lyder som en bizar vittighed, men var en hemmelig plan, der blev overvejet under den kolde krig, skriver Daily Telegraph. I officielt arkivmateriale fra 1982, som for nylig er offentliggjort, findes et dokument, skrevet af Jane Hogg, videnskabelig medarbejder i Indenrigsministeriet. Hendes forslag var, at 12 psykopater skulle sættes i spidsen for de dele af landet, der stadig var nogenlunde intakte.

Psykopater var at foretrække i magtpositioner, fordi de var intelligente, tænkte logisk og var uimodtagelige for de mentale chok, der ville påvirke almindelige mennesker, når en stor del af deres hjemland var forsvundet i et atomart inferno. "De er meget gode i kriser, da de ikke har nogen følelser for andre og ingen moral," skrev Jane Hogg.

En videnskabelig vurdering gik ud på, at cirka halvdelen af Storbritannien ville være uskadt efter et atomangreb, og det var disse områder, psykopaterne midlertidigt skulle herske over. Jane Hoggs chefer tog dog ikke skridt til at virkeliggøre hendes forslag, for eksempel ved at udpege de mest egnede psykopater, og dokumentet har hvilet i et arkiv indtil nu.

Med en ond, dansktalende tunge kunne man spørge, om ikke det alligevel er ved at blive gennemført i store dele af verden, uden nogen atomkrig som undskyldning.

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

01/11/2014 - 11:09

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:58

Del eller citer med linket her

MediaCreeper