Skattesvindel med lønforhøjelser til Skat og Udbetaling Danmark

Af Per Tendrup, 22. oktober, 2022

Skattesvindel med lønforhøjelser til Skat og Udbetaling Danmark

81-årig folkepensionist betaler lønforhøjelser til nyansatte anonyme sagsbehandlere hos Skat og Udbetaling Danmark.

På borger.dk, fandt jeg for nylig til min overraskelse, 10 stk. voluminøse breve adresseret til mig. Blandt andre et brev på 10 sider, som indeholder fejlagtig information om at jeg har en privat formue på Kr. 243.000

Det samme beløb er yderligere opført som min årlige indtægt ?

Beløbet har intet at gøre med min privatøkonomi men er et indestående på en firmakonto ved årsskiftet, hvorfra der efterfølgende er udbetalt licensomkostninger (80%), moms til Skat og andre firmaudgifter.

I øvrigt den samme firmakonto hvorfra der i de forløbne 10+år er udbetalt godt 420.000 kr. i moms til Skat.

jeg er i de forløbne 3 år, blevet bombarderet med ukorrekte regninger, gældsættelser og momsopkrævninger fra Skat, (for et firma som er ophørt for 2 år siden), alt sammen med tilhørende trusler om bøder.

En misforstået formue og årsindtægt, som jeg aldrig har set noget til, men hvor Udbetaling Danmark’s anonyme sagsbehandlere benytter lejligheden til at stjæle pengene fra min folkepension. Svindel som er et resultat af at jeg har drevet privat virksomhed.

Efter i 10+år at være anerkendt er sagen gjort til et problem af nye og uvidende sagsbehandlere hos Skat, der forsøgte at mistænkeliggjorde mig som skattesnyder med et krav på Kr.172.375. Det er senere blevet erkendt som en fejl, men efterfølgende genfremsat og reduceret til Kr. 5.000 af en anden sagsbehandler, uden anden begrundelse end at noget skulle jeg sgu betale.

Baggrunden for denne form for pengeafpresning af en folkepensionist kan ses på mine tidligere indlæg på Folkets.

Min hustru har aldrig haft noget med firmaet at gøre, men hendes simple selvangivelse har af én eller anden mærkelig grund ikke kunnet opgøres i flere år, tilsyneladende fordi jeg har nægtet at give ind til Skat’s svindel.

Skattesvindel med lønforhøjelser til Skat og Udbetaling Danmark

 

 

Tak fordi du læste Folkets Avis

Uden betalende læsere,
kan avisen ikke eksistere.

— Lennart Kiil

Meld dig til nu