Få adgang til alt indhold, slip for reklamer og støt Folkets Avis!

59,-
per måned

Bullshit Bingo - the feminist edition

I morgen er det kvindernes internationale kampdag. Vi ved jo af erfaring, at visse kvinder kan blive meget aggressive hvis de oplever at blive sagt imod. Ligesom der findes misogyne mennesker er misandri ikke en udryddet sygdom.

I diskussionen om køn kommer man derfor sommetider ud for mennesker - især kvinder - der synes de skal skamme én ud. De forsøger at gå efter manden - i stedet for bolden. Og de benytter retoriske kneb, som skal undergrave modpartens lyst til at fortsætte en diskussion, disse kvinder ved de ikke kan vinde.

Fordi det ikke altid er rart at blive angrebet på sin person, forsøgt latterliggjort eller på anden måde undergravet - kan det være svært at bevare fatningen. Man kan blive fristet til at "give igen" og kaste sig ud i en mudderkamp - som ingen kan vinde.

Derfor har jeg påbegyndt arbejdet med en slags spil - et terapeutisk værktøj, som kan hjælpe den udfordrede mand - i mødet med furierne.

Jeg kalder det "Bullshit Bingo - the feminist edition". Mange af udsagnene er hentet fra et amerikansk site. Men jeg har bearbejdet materialet lidt og udarbejdet en spilleplade - så man kan printe den ud, og krydse af når man møder et af udsagnene.

Du er bare bitter Du har brug for at kommer over din vrede Hold nu op med det klynk Du er bare bange for stærke kvinder Tag det som en mand
Mænd har det ikke nær så slemt som kvinder Du er bare bitter fordi du ikke får sex Jeg er altså kun interesseret i rigtige mænd Er du bøsse? Er du en af de der ultraliberalister?
Du er bange for at miste dine mandlige privilegier Hvorfor hader du kvinder? Elsker du din mor? Du vil bare have kvinderne tilbage til kødgryderne Du har jo tydeligvis personlige problemer
Bor du hos din mor? Du er ubevidst misogyn Jeg synes du skulle gå i terapi Jeg er sikker på at du er både fed og grim Nu føler du dig nok rigtig stærk og maskulin
Bliv nu voksen At nogen kvinde kunne holde dig ud.. Sådan er jeg altså ikke Du har jo ingen empati Det er jo dit menneskesyn det er galt med
Du har brug for at overvinde din angst Sådan en vatpik! Du er jo nok bare lidt træt af kvinder for tiden Det er jo bare en kønsstereotyp Har du en meget lille tissemand?

Det er mit inderlige håb, at denne spilleplade vil kunne hjælpe rigtig mange mænd med, at få mod på at tage en god rask diskussion med en rabiat, mandehadende feminist eller to. Eller bare med en af de kvinder fra deres hverdag - der uden at tænke over det - benytter sig af den slags små retoriske kneb, når de ikke kan klare sig med argumenter.

Rigtig god fornøjelse. ;)

Del Bullshit Bingo - the feminist edition