Gå til hovedindhold

Hvem vil du helst møde i en dyb brønd en feminist eller en giftslange

Af Lars Rex (ordblind)

Hvem vil du helst møde i en dyb brønd? En feminist eller en giftslange?

Der er nu blevet fulgt op på historien, som mange feminister er glade for, nemlig “Bjørnen og Manden”.

Der har været nogle journalister ude og undersøge, hvordan mænd ville reagere, hvis de faldt ned i en 20 meter dyb brønd, og hvem de helst ville møde: en feminist eller en giftslange.

En hel flok mænd blev spurgt om dette spørgsmål, og hver af dem har deres svar på det spørgsmål, som kommer her.

Henrik, 58 år.

Hvad jeg helst vil foretrække? Jamen, det er jo fuldstændig nemt. Jeg vil hellere falde ned i en 20 meter dyb brønd, og så gør det ikke noget, at der er 20 sorte mambaer dernede, end at møde en feminist.

Søren, 33 år.

Lige meget hvad, vil jeg hellere foretrække en brønd med en giftslange frem for at være sammen med en af de der feminister. Det er en af verdens mest uberegnelige grupper af mennesker.

Keld er 44 år.

Til det spørgsmål skulle jeg nok hellere have en kongekobra som hovedpude end have noget som helst med feminisme at gøre eller bare feminister i det hele taget.

Bent, 65

Føj for den lede! Jeg skal sgu da ikke være sammen med sådan nogen feminister. Så vil jeg hellere være sammen med en giftslange, og de vinder hver gang.

Thomas er 25.

Altid slangen, og hvis jeg skulle vælge mellem at blive tortureret af Islamisk Stat eller hænge ud med nogle feminister, så blev det sgu Islamisk Stat.

Sektion

Kom med

I mere end et årti har Lennart Kiil leveret sandhed, nuancering og perspektiv med præcision og lidenskab. Som chef og redaktør for Folkets Avis, Danmarks banebrydende borgerjournalistiske medie, har han ufortrødent gået oplysningens ærinde og trodset modstand og økonomiske vanskeligheder.

Invester i ærligt, indsigtsfuldt og originalt indhold, og stå bag en fritænker, der er kendt for kompromisløs research og frygtløs sandhedssøgning.

Bliv abonnent

Jeg er en ordblind skribent og forfatter. Og på Folkets kommer jeg til orde i samfundsdebatten.