Satire og magtkritik siden 2013

Folkets Avis har brug for meget mere opbakning!

Politiken forsøgte at kvase Folkets Avis

Men den magtkritik, den bidende satire og ikke mindst den vedholdende kritik af de gamle medier som kun findes på Folkets Avis, er 100 procent afgørende for Danmarks fremtid og den oplyste og alsidige debat.

Støt her - lige nu

Stålhjerte

Af Rikke, 18. februar, 2015

I en tid, hvor ondskaben hersker med overnaturlige kræfter, må menneskeheden leve i konstant frygt og i et faretruende, dommedagsvarslende mørke, som kontrolleres af den nådesløse Stålhjerte.

Stålhjerte bliver trodset af ’Fortropperne’, som kæmper en håbløs kamp – indtil David melder sig på banen. Han har ti års vrede og hævnlyst med i bagagen og er fuld kampberedt.

’Fuck… den var spændende’ udbrød jeg helt spontant, da jeg var færdig med at læse bogen. Imponeret og meget overrasket over, at jeg faktisk lige havde læst en bog om superhelte – ikke just min favoritgenre.

Men en gang imellem kan jeg godt lide at læse en bog, som jeg overhovedet ikke aner, hvad handler om. Det er nogle gange endt i pudsige observationer. Da jeg gik i gang med denne bog, var jeg fuldstændig blankt på handlingen. Så ud fra titlen at dømme troede jeg, at Stålhjerte var den fremtrædende karakter, som spillede rollen som en ægte superhelt – jeg fandt snart ud af, at han var en seriøs ’bad guy’.

Hovedpersonen David er beskrevet med inderlighed og humor. Han har et ønske om hævn, som driver ham frem, men samtidig er han også en ung og uerfaren mand. Ufrivilligt bryder han den hårdkogte facade, som fortropperne er berygtet for, og det gør David ganske elskelig. Hans evige forsøg på at skabe nye metaforer falder i vasken, men gør fortællingen meget humoristisk.

Rammer er så fantastisk beskrevet, og jeg kunne føle de stålbeklædte omgivelser. Hele tiden med gode detaljer og billedlige beskrivelser, som gør handlingen nærværende. Superheltene – eller de episke – har alle former for evner og uden at forkludre handlingen eller beskrivelser, får læseren et tydeligt billede af de episkes formåen, som er enorm.

Generelt er historien fortalt i en let tone og gør bogen læselig for alle. Og den byder på det hele; actionmættet fra start til slut med hæsblæsende eksplosive scener eller nervepirrende suspense. Umulig at ligge fra sig… kort sagt: et must-read! Jeg var helt forpustet efter at have læst de sidste 40 sider, som var så spændende, at jeg gang på gang tog mig selv i at holde vejret. Så trænger du til noget action med et spark af humor, så kan du godt sætte ’Stålhjerte’ på din ønskeseddel.

Frøken Andrup, www.andrupsbookshelf.com

Bogen er udgivet på www.dreamlitt.com

Emner

Vidste du...

...at Folkets Avis ikke har betalingsmur

...men lever af faste bidrag fra læserne

Bak op om en åben avis for alle

Støt Folkets Avis her