Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Vi regeres af hystader m/k

Hvis du tror, magthaverne i Danmark er mennesker, der kan holde hovedet koldt og arbejde rationelt med at løse landets problemer, tager du desværre fejl.

Det var sikkert ikke meningen. Men i forgårs afslørede det radikale folketingsmedlem Zenia Stampe, hvordan magthaverne opfører sig bag kulisserne. Det er foruroligende, men også underholdende læsning:

I dag blev så dagen, hvor jeg for første gang forholdt mig til den såkaldte Cover-gate. Altså historien om den tynde 16-årige model i magasinet Cover. Indtil videre har jeg holdt mig fra den, fordi der var nok af ting at forholde mig til efter forrige weekends terrorattentat. Og fordi der bare er ting, man skal holde sig fra for ikke at blive alt for ophidset

Men i dag kom diskussionen op i vores folketingsgruppe, og så var det svært at holde raseriet tilbage

Alle var enige om, at der må gøres noget

Man ser det næsten for sig. Radikale politikere der hopper op og ned røde i hovederne af raseri - og stampende i gulvet af vrede. Og skal der gøres noget! "Nu må vi handle, mens vi er allermest gale i hovedet af raseri!"

Vi siger tak til Zenia Stampe. Det er saliggørende med et blik ind i regeringens gemakker. Danmark regeres af mennesker med så stor narcissistisk vrede, at deres dømmekraft må formodes at være sat ud af spil.

Zenia Stampe har gjort borgerne en tjeneste ved at udstille de tåbeligheder, der foregår bag lukkede døre i hendes egen folketingsgruppe.

Og det er på tide at se realiteterne i øjnene. Danmark ledes af følelsesstyrede åndsamøber, der reagerer på hver pressehistorie og straks sætter deres egen vrede igennem overfor befolkningen med lovgivning og magt.

Læs hele Zenia Stampes vredesudbrud her:

http://puls.politiko.dk/jeg-fo...

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11
Personer: 
Zenia Stampe
Organisationer: 
Radikale Venstre
Emner: 
politik

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil