Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

299

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Vi regeres af hystader m/k

Debatindlæg

Gratis

Del indlæg

Hvis du tror, magthaverne i Danmark er mennesker, der kan holde hovedet koldt og arbejde rationelt med at løse landets problemer, tager du desværre fejl.

Det var sikkert ikke meningen. Men i forgårs afslørede det radikale folketingsmedlem Zenia Stampe, hvordan magthaverne opfører sig bag kulisserne. Det er foruroligende, men også underholdende læsning:

I dag blev så dagen, hvor jeg for første gang forholdt mig til den såkaldte Cover-gate. Altså historien om den tynde 16-årige model i magasinet Cover. Indtil videre har jeg holdt mig fra den, fordi der var nok af ting at forholde mig til efter forrige weekends terrorattentat. Og fordi der bare er ting, man skal holde sig fra for ikke at blive alt for ophidset

Men i dag kom diskussionen op i vores folketingsgruppe, og så var det svært at holde raseriet tilbage

Alle var enige om, at der må gøres noget

Man ser det næsten for sig. Radikale politikere der hopper op og ned røde i hovederne af raseri - og stampende i gulvet af vrede. Og skal der gøres noget! "Nu må vi handle, mens vi er allermest gale i hovedet af raseri!"

Vi siger tak til Zenia Stampe. Det er saliggørende med et blik ind i regeringens gemakker. Danmark regeres af mennesker med så stor narcissistisk vrede, at deres dømmekraft må formodes at være sat ud af spil.

Zenia Stampe har gjort borgerne en tjeneste ved at udstille de tåbeligheder, der foregår bag lukkede døre i hendes egen folketingsgruppe.

Og det er på tide at se realiteterne i øjnene. Danmark ledes af følelsesstyrede åndsamøber, der reagerer på hver pressehistorie og straks sætter deres egen vrede igennem overfor befolkningen med lovgivning og magt.

Læs hele Zenia Stampes vredesudbrud her:

http://puls.politiko.dk/jeg-fo...

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11

Del eller citer ved at kopiere linket her

Personer: 
Zenia Stampe
Organisationer: 
Radikale Venstre
Emner: 
politik
10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

Del eller citer med linket her

MediaCreeper