Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

318

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Selvtægt, omringning og PR stunt

Antal

Brugerindlæg af Per William Petersen

Er vi nået der til, at vi i Danmark, lader selvbestaltede folkegrupper, indhegne andre folkegrupper?

Spørgsmålet trænger sig på, efter at der er kommet pres fra grupper, der vil danne menneskering omkring synagoger.

Formålet med sådanne omringninger, skal og kan der stilles spørgsmålstegn ved.

Vi lever i en retsstat, og selvtægt er ikke vejen vi normalt bruger. Hvis synagoger er i fare, er det politiets pligt at beskytte disse. Situationen, skal ikke udnyttes til charme offensive fra grupper der på charme området, har rigtig meget at indhente!

Hvordan skal synagoge omringningen foregå i praksis? Vil der blive checkpoints, således at dem der skal ind i synagogen, skal vise gyldig legitamition? Hvilken autorietet mener disse mennesker at have?

Nej, disse mennesker, som laver dette stunt, for at fremkalde et billede i pressen, udnytter andre menneskers desværre begrundede frygt, til PR i offentligheden. De burde omringe de steder, hvor fra den begrundede frygt udspringer i stedet. Omringe og se indad, i stedet for altid at placere problemet hos andre. Kig ind i jeres egne religiøse problemer, omring dem og løs dem!

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

10/03/2015 - 06:51

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:55

Emner: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper