Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

332

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Folkets Avis åbner for massageannoncer

Antal

Debatindlæg af Red

Folkets Avis har besluttet sig for at åbne for massageannoncer. Det sker dels for at sikre fuld ytringsfrihed på avisen. Navnet Folkets Avis forpligter og massører er også en del af folket.

Avisen håber selvfølgelig også at beslutningen vil styrke økonomien på avisen og sikre flere midler til at skabe originalt journalistisk indhold.

JP/Politikens Hus - et af Danmarks største mediehuse - trykker allerede massageannoncer i stor stil samtidig med at de modtager millioner i mediestøtte.

På spørgsmålet om hvorvidt Folkets Avis også vil til at modtage mediestøtte afviser avisens chefredaktør. Der er dog grænser for hvor langt vi vil gå. Penge der er indkrævet gennem tvang vil Folkets Avis ikke have noget med at gøre.

Folkets Avis har en del nye ideer til, hvordan annonceringen kan gøres bedre end på andre medier i dag. Officielt sker åbningen per 30. april 2015.

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

01/04/2015 - 08:46

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:56

Del eller citer med linket her