Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Højre fascismen har medvind i Danmark

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Højre fascismen har medvind i Danmark

Skrevet af Isabella Balkert

Jeg finder det skræmmende, at et af de mest højredrejede, antivelfærds partier, der sekterisk følger antikommunisten og demagogen Ayan Rand, der arbejdede for CIA under McCarthyismen og som i 1950-54 vidnede mod, hvad hun anså som kommunistisk infiltration i Hollywood, har så meget medvind i dansk politik.

Bemærk - du kan læse et modsvar til dette indlæg her.

Konsekvensen af Ayan Rands samarbejde med Mc Carthy og CIA, blev at flere af tidens mest fantastiske manuskripforfattere til samfundskritiske film, blev forhindret i at fortsætte deres arbejde. hvilket betød at den kritisk socialrealistiske genre, stort set blev lagt på hylden i Hollywood.

(Vi husker f.eks. Grapes of Wrath, Meet Joe Black, Meet John Doe og Født igår) enestående film, af forfattere og manuskript forfattere, der skrev om socialrealisme fra 40erne til 50erne.

Lars Seir Christensen uddeler til LA tilhængerne Ayn Rands bog, Og verden skælvede (Atlas Shrugged), der bliver tolket som et politisk ståsted og en politisk filosofi. der især vækker genklang hos rige mennesker og deres forkælede afkom.

Bogens tema er menneskets rolle i samfundet. Ayn Rand opstiller den kapitalistiske iværksætter og industrialist som et af de mest ærværdige medlemmer af samfundet, en idé man har bakket fuldt op om i Tea Party bevægelsen og dens danske pendant LA, hvor man i stadig stigende grad dæmoniserer den arbejdsløse, mener den arbejdsløse ikke skal have stemmeret, og finder at arbejdstagere ikke bør have rettigheder af nogen art.

I sin bog forestiller hun sig en verden, hvor statens stigende regulering, nationalisering og beskatning af erhvervslivet, får de amerikanske industrialister til at gå i strejke og trække sig tilbage fra samfundet, hvorefter den amerikanske økonomi langsomt men sikkert begynder at kollapse - Hvilket må være den idéelle måde at se tingene på, hvis man er storkapitalist og eller Bilderberger, og finder at retten til at beskytte sin egendom gennem skuffeselskaber mod statens forsøg på at indkassere skatter, er kapitalisternes fornemste kamp mod socialismen og velfærdssamfundet.

At man vover at sælge Ayan Rands demagogiske værk som filosofiske tanker og objektivisme er intet mindre end grotesk, men åbenbart helt i tråd med egoismens selvgratulerende filosofi, som vi ser den i samfundet og verdensudviklingen idag.

LA har været særlig flittig med at uddele propaganda og tale på Gymnasierne i Whiskey bæltet, hvor de har stor opbakning blandt eleverne og deres forældre, men ikke mindst Anders Samuelsen har benyttet sig af demagogiske angreb på sine politiske modstandere og deres politik. Inter er for højredrejet for Anders Samuelsen, ingen beskyldninger uden hensyntagen til beviser, er for langt ude for Anders Samuelsen.

LA benytter sig af urimelige efterforskningsteknikker, og påstande om deres egen uforlignelighed og Trickle Down økonomiske politik, og de gør det især med henblik på at begrænse uenighed eller politisk kritik, fuldkommen som man gjorde det i USA under "The Red Scare" i USA, fra 1950-1956, hvor man også forsøgte at øge hadet og hånen mod venstrefløjen og hæmme venstrefløjens indflydelse på lønudviklingen og velfærdssamfundet.

LA har glimret ved at opføre sig total hensynsløst med deres demagogiske angreb på ikke alene deres politiske modstandere, men alle partier de har forestillet sig de kunne stjæle stemmer fra, selv på deres egen fløj og den stategi ser nu ud til at være lykkedes. Med etableringen af en politisk loge, rigmænd kan købe sig ind i og dermed styrke det økonomiske fundament med hjælp fra LA som deres medspiller i Folketinget, så er det ikke længere kun Mærsk og Seir Christensen, der skal betale hele ballet.

Nu er det lykkedes LA at etablere sig som et poltisk parti med en loge aktivitet, der får stadig flere medlemmer og stadig større opbakning, fra folk der køber sig til politisk indflydelse. på fuldkommen samme facon som vi har set det i USA siden næsten altid.

De demagogiske, hensynsløse, udokumenterede angreb, har fået både Venstre og Konservative til at gå til højre og endog adoptere dele af LA's politiske agenda, men hvad der er endnu mere tragisk er at også SSFR er gået til højre, mens DF og EL, der hader hinanden, sidder tilbage og forsøger at forsvare de sidste rester af velfærdssamfundet, på hver sin side af folketinget, mens EU gør sit for at underløbe, snigløbe og afvikle demokratiet og velfærdssamfundet i Schengens hellige navn.

Bemærk - du kan læse et modsvar til dette indlæg her.

Del Højre fascismen har medvind i Danmark