Den umyndiggjorte borger

Skrevet af Lennart Kiil

Historisk har slaver ikke måttet eje våben. I dag må en dansk borger ikke engang eje en lommekniv.

(Du har sandsynligvis ulovlige "våben" - se videoen nederst)

Og for at føje spot til skade er våbenloven formuleret så tilpas dårligt, at paragraferne kan tolkes i forskellige retninger alt efter hvad der på et givet tidspunkt passer magthaverne. Det betyder at man mere eller mindre vilkårligt kan straffe borgere og gøre genstande i deres hjem ulovlige efter forgodtbefindende.

Reglerne er altså så dårligt formulerede, at man som borger aldrig helt ved, hvor man står eller om man gør noget ulovligt. Det afgør systemet. Det er en psykologisk nedbrydende form for behandling, vi borgere på den måde underlægges. Vilkårlig straf er ikke et såkaldt retssamfund værdig.

For at tage et eksempel kom det frem for nyligt, at almindelige foldeknive i hjemmet formentligt er ulovlige. Det er vinåbnere også og hobbyknive og værktøjsknive. Denne nye tolkning af loven kom frem ved et møde mellem Danmarks Jægerforbund og Danmarks Våbenhandlerforening på den ene side og Justitsministeriet og Rigspolitiet på den anden.

Jægerforbundet vurderer på den baggrund at flere hundredetusinde danskere ejer et ulovligt "våben".

Jeg tør godt sige, at det i givet fald ikke drejer sig om hundredetusinder, men om millioner. Simpelthen om flertallet af voksne borgere.

For hvem har ikke en foldekniv, en vinåbner, en hobbykniv eller lignende?

Nu ved vi allesammen at vi ligger inde med noget ulovligt. At vi gør noget forkert i big brothers øjne. Vi er nogle værre nogen, sådan at eje en hobbykniv eller en vinåbner.

Systemet i Danmark mistænker den almindelige borger så meget, at helt almindelige værktøjer, vinåbnere og hobbyknive bliver til **våben** så snart de kommer en borger i hænde. Det er jo sygt!

Så nu har systemet altså lavet en lov og sidenhen tolket den så bredt, at hovedparten af voksne danskere ligger inde med ulovlige "våben" - altså lommeknive, hobbyknive, vinåbnere etc. På den måde kan man hurtigt gøre en hel befolkningen ulovlig.

Og det har man gjort.

Man behandler i Danmark simpelthen borgerne som små børn, der ikke må eje så meget som en hobbykniv. Det er ydmygelse af borgerne - og det er noget, vi skal sige fra over for.

Se denne video, så du kan se om du er "ulovlig":

Del Den umyndiggjorte borger