Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Bryd den onde cirkel - sig nej til troløse politikere

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Bryd den onde cirkel - sig nej til troløse politikere

Skrevet af Lennart Kiil

LEDER: En mand er sin kone utro. Han lover, det aldrig sker igen. Hun tror ham og tilgiver. Han er utro igen. Og så fremdeles.

Den siddende regering fik ikke uden grund tilnavnet "løftebrudsregeringen".

Op til sidste valg skortede det ikke på løfter. Folket blev lovet alt mellem himmel og jord.

Men efter valget blev løfterne ikke indfriet. Regeringen har ført en helt anden politik, end den gik til valg på.

I stedet for at give folket den lovede velfærd og billigere offentlig transport gik regeringen i seng med Goldman Sachs og solgte ud af arvesølvet. Det fælles arvesølv!

Det var jo egentligt en pinlig omgang, men heldigvis kunne man skjule sit utroskab ved at gemme det meste af affæren under mørklægningsloven og så ellers makulere det beskidte sengetøj.

Dette eksempel og en masse andre husker de fleste tydeligt.

Eller rettere, det gjorde de - indtil for ganske nylig!

For så gik valgkampen i gang.

Valgkampen svarer til den fase i et dysfunktionelt forhold, hvor den utro part lover, at det aldrig, aldrig sker igen og at alting vil blive meget bedre fremover.

Hvis du stemmer på regeringen igen, risikerer du så ikke at ende som den bedragne hustru, der gang på gang forføres af nye tomme løfter fra en utro og manipulerende ægtemand?

Hvis vi skal have brudt den onde cirkel og ud af det dysfunktionelle forhold som bedraget folk og troløs regering, så bliver vi som folk pinedød nødt til at sende regeringen på porten. Der er ingen anden vej ud!

Det er kun os som folk, der her mulighed for at bryde den onde cirkel. For regeringen selv lover jo allerede nu guld og grønne skove igen. Og den vil ikke stå ved, at den brød alle løfterne sidst. Den tager ikke ansvar for sit utroskab.

Stem derfor efter, hvordan regeringen har opført sig i dagligdagen. Hvordan den har forvaltet sin magt i hele regeringsperioden. Hvorvidt den har stået ved sine løfter.

Hvis du sætter dit kryds efter, hvad regeringen afgiver af nye løfter her under valgkampen, er du selv ude om det. Så vil du bedrages igen.

Del Bryd den onde cirkel - sig nej til troløse politikere