Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Er mennesker syge, der virkelig tror på Islam, eller...?

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Er mennesker syge, der virkelig tror på Islam, eller...?

Elmas Berke har skrevet en bog.

Elmas Berke kalder sig en almindelig muslim. Samtidig giver hun det danske samfund skylden, for islams ikke så populærere ry i Danmark skylden.

Hun arbejder som Brobygger fortæller hun. Og hvis det distraheres af journalister, der interviewer islamister, dømmer HUN dem syge -psykisk syge!

For hvis disse ikke er syge, hvad er så sygt? Så er svaret selvf.: “Så er islam sygt!” Og så har Elmas Berge og ligestillede et enormt problem. Så skal de kæmpe med islam, i stedet for det danske samfund! Og hvem tør/orker det?

Dette har jeg fremsat for hende, hvilket resulterede i at hun slettede mig som FB “ven”. Hun orkede ikke min holdning! Det kan jeg leve med, men jeg er bange for, at hendes holdning, ses som “Vejen ud “ Det er den IKKE! Det er ikke Vejen, at de almindelige muslimer intet gør, for at fjerne dem, som Elmas Berke kalder syge!

Her under ser I hendes “Opråb” til danske journalister, der tillader sig at interviewe en islamist, som Elmas Berke har diagnostiseret psykisk syg. Samtidig ser I min holdning, hvilken hun så sig nødsaget til at slette mig som debatør, for at undgå skulle fremstå for andre læsere!

Elmas Berke 18 timer · Hvilken ansvarlig journalist med respekt for sig selv kan få sig til at interviewe en tydeligvis psykisk syg mand som Adnan Avdic? Det behøver ikke en lægefaglig uddannelse for lynhurtigt at kunne gennemskue, der er noget galt med manden. Han er SYG! Ikke desto mindre interviewes han. For den sensationshungrende presse stikker, uden at tage ansvar for udviklingen i dette land på sig (det virker ihvertfald ikke sådan på mig), betyder det mere at stikke mikrofonen op for munden af en syg mand end overveje, hvad en syg mands ord kan afstedkomme for resten af landet. Etisk og moralsk forkasteligt. Hvornår har den danske presse udvist samme storsind og så generøst uddelt al den eksponering af de nynazistiske og dybt racistiske miljøer i Danmark som om disse miljøer har noget at skulle have sagt på vegne af resten af befolkningen? Hvor mange syge kværulanter af dansk oprindelse, får stukket en mikrofon i hovedet for at lufte sit eventuelle racistiske mundgylle? Vi er ca 250.000 muslimer i dette land. De fleste lovlydige og demokratisk orienterede, der gør brug af vores stemmeret. Alligevel formår medierne at rette fokus på en flok fanatikere, der udgør en latterlig størrelse i den muslimske minoritet. Jeg har nået mætningspunktet, hvad eksponering af disse religiøse tåber angår. Jeg har nået mætningspunktet, hvad religion i det offentlige rum angår. Jeg har nået mætningspunktet, hvad mediernes uansvarlighed angår. Jeg har nået mætningspunktet!!! Hvordan skal jeg blive ved med at fortælle unge mennesker, de er ligeværdige borgere i dette land, når repræsentationen af dem ser ud til at være alt andet end ligeværdigt og tydeligt syge mennesker gøres til repræsentant for dem? Er det måske ligeværdigt?! Hvordan skal jeg forsøge at samle og forene borgere i dette land, når religiøse tåber får så meget taletid, hvorved almindelige muslimer som undertegnede væmmes og almindelige Fru Hansen skræmmes fra vid og sans? Tag jer gevaldigt sammen medier, ingen nævnt, ingen glemt. I bærer kraftedme et medansvar for udviklingen i dette land!!!

Per William Petersen

Elmas Berke har her skrevet et oplæg til en tråd, som er dybt deprimerende at læse. Det er igen igen ikke islams ansvar, hvad der foregår i islams navn -nej det er endnu engang det danske samfund vi skal revse for islams gentagne “pop-up” vandvid.

Hun kalder sig selv almindelig muslim, og fortæller, at netop dem findes der flest af. Og det tror jeg på. Det er det normale mønster i totalitære ideologier. Desværre gavner det erfarings mæssigt ikke, at der er flest almindelige i sådanne sammenhænge. Og det ser vi resultatet af dagligt.

Men her farer en almindelig muslim op på de store nagler, fordi dansk presse interviewer en dansk dybt troende muslim. En af slagsen vi har set rigtig mange af før. En “perfektionist” som finder ALT livsvisdom i Koranen, og tager den dybt alvorligt. Den er hans manual for livet! End ikke gældende lov i det land han bor i, står over Koranen! Islam har en ualmindelig evne, til at fremelske disse perfektionister.

Elmas Berke kalder ham psykisk syg. Så vidt jeg ved, er hun ikke psykiater.

Verden har set mange totalitære filosofier, hvor grundfilosofien er “Målet helliger midlet”. Vi kender alle perlerækken af disse filosofiers ledere, jeg skal ikke remse dem op her. Men vi der kigger på dem, og hvad de har bedrevet, vil pr. refleks kalde dem syge! Det var de bare ikke, eller hvis de var, stoppede det IKKE deres gerning, og ved du hvorfor Elmas Berke? Fordi den almindelige borger, der var indruleret i deres filosofi IKKE stoppede dem!!!!

Sådanne filosofier består jo ikke af en stor andel af “syge” ledere. Vi er i politiske totalitære filosofier, helt nede omkring 10% af en samlet ideologi, hvor medlemmerne er medlemmer af partiet. Og indercirklen er langt mindre! Resten er “kanon føde” -almindelige mennesker! Således hænger virkeligheden desværre sammen. Den “almindelige” har et enormt ansvar for hvor verden går hen. Den “almindelige” har et ansvar, for at fjerne de “syge”!

Var delegationen af muslimer, der tog på rundrejse i Mellemøsten i 2005 også syge? Resultatet af deres rejse, var i hvert tilfælde! Og hvordan blev Ahmed Akkari så hurtigt rask igen? Et mirakel?

Rejsen viste med al tydelighed, hvor få “syge” der kan sætte verden i brand, når vi taler om en filosofi der IKKE er bundet af landegrænser, men er geografisk spredt over hele kloden. For nu at bruge Elmas Berkes egen sætning: "Hold venligst Fokus!” Og se så at give ansvaret tilbage til den “almindelige” muslim, for Danmark har givet tilkomne verdens bedste betingelser for at leve et sundt liv, når de har fået gjort op med indre problemer. Indre problemer, som desværre er dybt alvorlige for den måbende dansker, og demokratiets overlevelse.

Del Er mennesker syge, der virkelig tror på Islam, eller...?