Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse HPV-vaccine og korruption?

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

HPV-vaccine og korruption?

Skrevet af Bente Stenfalk

Først så tjener professor Jan Blaakær penge på Gardasil, HPV-vaccinen, og når pigerne bliver syge, så hjælper han venner på samme sygehus, hvor han selv arbejder, psykiaterne på Forskningsklinikken for funktionelle lidelser, med at få pigerne henvist til Forskningsklinikken, så kan psykiaterne OGSÅ tjene penge på pigerne.

Dem, som sidder tilbage med den absolutte ’sorteper’, er pigerne og deres familier. Først er de blevet vaccineret med noget, som gør dem syge, og dernæst tror man ikke på dem, men siger åbenlyst og højlydt, at de må være psykisk syge.. stressede, som Jan Blaakær også mente i TV2s usmagelige indslag om ’hjælpen’ til pigerne.

INGEN fysisk syge er, mig bekendt, blevet raske efter fysiske sygdom på Forskningsklinikken for funktionelle lidelser. At sende de HPV-ramte piger til psykiater vil heller ikke gøre dem raske. De vil blot blive udsat for en masse besvær, rejser og anstrengende udfyldninger af skemaer (3 timer) og derefter blive ’tilbudt’ mindfulness, kognitiv terapi, træning og psykofarmaka, hvilket IKKE vil fjerne deres fysiske skader efter vaccinen.

Og Region Midtjylland, som har fostret Forskningsklinikken for funktionelle lidelser, vil ikke erkende, at den klinik ikke kan det, der postuleres. De forsætter stædig med at bakke Forskningsklinikken op. Og således også i denne sag.

De vil ikke forsøge at afprøve læge Stig Gerdes forsøg med at behandle nogen af pigerne med intravenøst c-vitamin, selv om alle pigernes symptomkurver går ned. Hvorfor? Det er et godt spørgsmål, som man siger.

Regionen fortsætter altså med at støtte en Forskningsklinik, som ikke har beviser for deres fortræffelighed, og afviser et forsøg som ser lovende ud… ubegribeligt… med mindre…

TrygFonden støtter Forskningsklinikken med over 100 mil kr. Halvdelen af personalet er lønnet af TrygFonden, deres ph.d.-projekter er støtte af TrygFonden, deres bestilte ’undersøgelser’ er betalt af TrygFonden.. TV2 får store beløb af TrygFonden.. Regionen får store beløb af TrygFonden.. Sundhedsstyrelsen får store beløb af TrygFonden.. Hvordan kan man blive ved med at undgå at se en sammenhæng?

(Trygs forsikringsselskaber sparer mil. på den psykiatriske diagnose, funktionelle lidelser, fordi der aldrig udbetales sygeforsikringer til psykisk sygdom)

TV2 og Jan Blaakær om, hvor pigerne kan få ’hjælp’:

http://www.tv2oj.dk/arkiv/2015...

Jan Blaakærs arbejde med Gardasil:

http://hpv-vaccine-info.org/pr...

Læge Stig Gerdes lovende behandling af HPV-ramte piger:

https://www.facebook.com/group...

V.h. Bente Stenfalk

Del HPV-vaccine og korruption?