Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Derfor sugardater jeg

Der har været mange indslag i pressen om sugardating, og altid fremstiller man de unge kvinder som ofre for klamme mænds sex-fantasier.

Hele konceptet bliver i medierne fremstillet på en meget negativ måde.

Efter at have set nok et indslag om sugardatere, tænkte jeg, 'hvorfor ikke' – her var måske en mulighed for at lære noget nyt.

Det var på den baggrund, at jeg selv valgte at begive mig ind i denne nye verden – for at finde ud af hvad vil det sige at sugardate, og hvad det er for en type mennesker, som findes her.

Er det klamme mænd og kvinder som ofre?

Jeg må indrømme, at tingene nok ikke er så sorte og hvide, som man har prøvet at fremstille dem. Faktisk er der mange forskellige mennesker, som bruger sugardating.

Jeg gik i gang med at lave en profil på sugardaters.dk, og en af de ting, som overraskede mig i forhold til andre datingforummer, som jeg også har brugt førhen, var, hvor effektivt sugardaters var.

Ofte sker det på sider som Dating.dk, single.dk - og andre forummer i samme stil - at jeg bruger utrolig lang tid på at skabe kontakt, uden at det fører til særlig meget andet end, at man sidder tilbage med en tom følelse af ligegyldighed.

Jeg blev derfor temmelig overrasket over det, jeg kom til at opleve på sugardaters.

En af de ting, som overraskede mig, var, hvor hurtigt jeg fik kontakt til det andet køn, i forhold til hvad jeg ellers er vant til. Første aften var der omkring 20 kvinder, der havde kontaktet mig - jeg blev lidt høj over dette.

Efterfølgende var der daglig mellem 5 og 15, der var inde og kigge på min profil. Jeg begyndte at skrive sammen med en del af de profiler inde på dette forum og var overvældet over, hvor let det var at skabe kontakt.

Sugardaters adskiller sig meget fra andre dating-forummer, og det er en del af konceptet at begge parter får noget ud af at have kontakt med hinanden; om det så er den 40 årige mand med en kvinde på 20 år eller det omvendte - måske fordi der er klare linjer fra start af.

På de almindelige gammeldags dating-forummer er man ikke sikker på, hvad man får ud af sin tid, når man møder den anden person. Så fortrækker jeg nok denne her nye måde at date på, hvor man allerede fra starten af har aftalt, hvad der skal ske - og inden for hvilke rammer man mødes.

Det er nok en af grundene til at sugardaters vinder frem over for almindelige dating-forummer: Sugardaters har bare fulgt med tiden og er inden for den tidsånd, som synes at følge det moderne menneske på godt og ondt.

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil