Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Mere indhold på Folkets Avis - og flere læsere

Læsere (undtagen abonnenter) af Folkets Avis har måske bemærket, at der er kommet flere annoncer på avisen. Det er umiddelbart det tydeligste udtryk for vores nye samarbejde med Media Group Denmark. Men det er kun en lille del af historien.

Det netop påbegyndte samarbejde mellem Media Group Denmark og Folkets Avis indvarsler nemlig en ny fase i mediets udvikling. Avisen er nu inde i en vækstfase, hvor antallet af læsere og sidevisninger skal forøges kraftigt.

Folkets Avis har en vision om at medvirke til at skabe et friere og rigere Danmark - og den vision vil vi gerne dele med så mange som muligt. Jo flere læsere, vi når ud til, jo mere gennemslagskraft har vi - og jo mere kan vi påvirke udviklingen i af landet i en positiv retning.

Men for at bedre tingenes tilstand skal vi også have fokus på de områder, som mest trænger til bedring. Det kræver flere artikler og fokuspunkter. Det kræver ressourcer at lave flere undersøgelser og interviews. En journalistisk artikel tager tid at lave. Og tid er penge.

Vi skal også fremover være endnu bedre til at hjælpe jer med at få udbredt jeres budskaber, når I skriver et debatindlæg, en klumme eller et læserbrev på Folkets Avis. Brugerskabt indhold har været bærende fra starten på avisen – og fremover vil det nå ud til endnu flere mennesker.

Målsætningen om flere læsere og mere indhold flugter godt med vores samarbejde med Media Group Denmark. De kan hjælpe os med at skabe indtægter og sælge annoncer, så vi kan fokusere på indholdet og den overordnede vision - og på at hjælpe jer med at komme til orde her i landet.

Vi trækker meget trafik til vores artikler og klummer via de sociale medier, men kom gerne direkte ind på forsiden på www.folkets.dk et par gange dagligt fremover, for vore målsætning er hurtigt at komme op på 3-4 nye tekster per dag. Så bliver forsiden værd at følge.

Hvis du gerne vil have et godt åbningstilbud på annoncering på Folkets Avis resten af august eller september måned, så henvend dig til Media Group Denmark ApS, der kan kontaktes på e-mail [email protected] eller telefon 7220 6663.

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil