Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Mere indhold på Folkets Avis - og flere læsere

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Mere indhold på Folkets Avis - og flere læsere

Skrevet af Lennart Kiil

Læsere (undtagen abonnenter) af Folkets Avis har måske bemærket, at der er kommet flere annoncer på avisen. Det er umiddelbart det tydeligste udtryk for vores nye samarbejde med Media Group Denmark. Men det er kun en lille del af historien.

Det netop påbegyndte samarbejde mellem Media Group Denmark og Folkets Avis indvarsler nemlig en ny fase i mediets udvikling. Avisen er nu inde i en vækstfase, hvor antallet af læsere og sidevisninger skal forøges kraftigt.

Folkets Avis har en vision om at medvirke til at skabe et friere og rigere Danmark - og den vision vil vi gerne dele med så mange som muligt. Jo flere læsere, vi når ud til, jo mere gennemslagskraft har vi - og jo mere kan vi påvirke udviklingen i af landet i en positiv retning.

Men for at bedre tingenes tilstand skal vi også have fokus på de områder, som mest trænger til bedring. Det kræver flere artikler og fokuspunkter. Det kræver ressourcer at lave flere undersøgelser og interviews. En journalistisk artikel tager tid at lave. Og tid er penge.

Vi skal også fremover være endnu bedre til at hjælpe jer med at få udbredt jeres budskaber, når I skriver et debatindlæg, en klumme eller et læserbrev på Folkets Avis. Brugerskabt indhold har været bærende fra starten på avisen – og fremover vil det nå ud til endnu flere mennesker.

Målsætningen om flere læsere og mere indhold flugter godt med vores samarbejde med Media Group Denmark. De kan hjælpe os med at skabe indtægter og sælge annoncer, så vi kan fokusere på indholdet og den overordnede vision - og på at hjælpe jer med at komme til orde her i landet.

Vi trækker meget trafik til vores artikler og klummer via de sociale medier, men kom gerne direkte ind på forsiden på www.folkets.dk et par gange dagligt fremover, for vore målsætning er hurtigt at komme op på 3-4 nye tekster per dag. Så bliver forsiden værd at følge.

Hvis du gerne vil have et godt åbningstilbud på annoncering på Folkets Avis resten af august eller september måned, så henvend dig til Media Group Denmark ApS, der kan kontaktes på e-mail [email protected] eller telefon 7220 6663.

Del Mere indhold på Folkets Avis - og flere læsere