Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse SKAT er totalskadet

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

SKAT er totalskadet

Skrevet af Lennart Kiil

SKAT er et bundråddent system. Nedlæg hele lortet og begynd forfra.


Hvad jeg har skrevet på Folkets Avis ad flere omgange bliver efterhånden klart og tydeligt for enhver:

SKAT har ikke styr på en skid.

Og som jeg også har skrevet flere gange, så skyldes dette ikke mindst, at man i SKAT ser sig blind på små selvstændige og iværksættere.

Man har måske nok blik for detaljen i SKAT, men problemet er, at man fortaber sig i detaljen.

Mens SKAT sidder og bruger tid på at afgøre om en musiker kan trække sit scenekostume til 1000 kroner fra som arbejdsrelateret uniform, så løber kriminelle i udlandet med millarder og atter milliarder af danske skattekroner, som SKAT har lempet ud af borgernes lommer.

Mens SKAT sender medarbejdere rundt for at genere produktive danske iværksættere og uretmæssigt konfiskerer disses ejendom, så kan de store netværk af svindlere og fuskere uden for landets grænser i ro og mag lænse danskernes konfiskerede opsparinger. På grund af SKAT.

At tingene har udviklet sig så grumt er ikke nogen ren tilfældighed:

Den gamle regeringen gjorde det til et fokuspunkt for SKAT at jagte de små selvstændige og iværksætterne.Den gamle regeringen gjorde det til et kardinalpunkt i skattesystemet at presse de sidste håndører ud af hr og fru Danmark alt imens man gav store udenlandske virksomheder skatterabatter i flæng.

SKAT er blevet til den bølle, som altid går efter de små, der ikke tør eller ikke har midlerne til at forsvare sig.

SKAT truer små virksomheder og privatpersoner med bål og brand, men tør SKAT tage slagsmålet med de store virksomheders hære af revisorer, advokater og konsulenter?

Nej.

Og SKAT er tilmed blevet et værktøj til udplyndring af danskerne. Et værktøj som vi nu med sikkerhed ved, at udenlandske kriminelle bruger flittigt til at overføre penge fra Danmark til udlandet lige så nemt, som var det med Western Union.

Der er altså noget HELT galt med prioriteringerne i SKAT - det viser ikke blot de seneste ugers afsløringer, men også det efterhånden meget lange og voldsomme spor af fadæser og skandaler, som SKAT trækker efter sig.

SKAT har udviklet sig til et monster, der æder små danske selvstændige til morgenmad og spytter penge ud til kriminelle i udlandet.SKAT i sin nuværende form er totalskadet. SKAT kan ikke fikses - SKAT kan ikke repareres. SKAT skal i sin nuværende form lukkes helt ned og tilintetgøres.

Del SKAT er totalskadet