Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

299

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Brev til en flygtning

Debatindlæg

Gratis

Del indlæg

Kære flygtning,

jeg er stolt af dig, jeg tror på dig og din ret til et liv i frihed. På trods af farer, trusler, krig og negativ fokus i politik og medier så har du kæmpet. Du har gjort noget. Du er flygtet. For du tror på et liv i frihed.

Du har drømme og håb, vilje og styrke. Du er flygtet fordi du stadig tror på noget andet, mere og bedre. For dig, dine børn og for dine nære og kære. Du bliver mødt af pigtrådshegn, politi i kampuniformer med peberspray, du bliver mødt af egoisme, selvretfærdighed og en tale om penge, økonomi og politik.

Kære flygtning,

Giv ikke op! Jeg er stolt af dig, jeg tror på dig og jeg er ikke alene. For du er et menneske med tro, håb og kærlighed til livet, du fortjener et liv i frihed.

Kære flygtning,

du bærer dine børn, ældre og sårede i trætte arme, du vandrer, for du er et menneske med håb og tro. Jeg er stolt af dig, du gør det godt.

Jeg ville kæmpe, vandre, løfte og bryde regler for mine, på samme måde som du gør det - for jeg er et menneske med tro, håb og kærlighed til et liv i frihed.

Kære flygtning,

jeg håber du når dine drømmes mål, i det land jeg kalder mit land. Men vid din kamp er ikke forbi, du vil blive mødt af fordomme, mennesker der tror du vil stjæle af deres overflod, du vil møde mennesker der mener du bør sendes hjem. Kære flygtning, vid de mennesker ikke er alle mennesker. Vid at vi er mange som åbner vores hjem, vores arme og byder dig velkommen. Vid at mange vil dig det godt. For du er et menneske med tro, håb og kærlighed til livet, du fortjener et liv i frihed.

Kære flygtning,

lyt ikke til den dårlige tale, ignoranterne og de inhumane lever blandt os. Når du endelig er nået her til mit land, så forsøg at integrer dig, lær sproget selvom det er svært, jeg vil forsøge at hjælpe dig sådan at det også bliver dit land. Forsøg at bygge bro mellem kulturerne, lad dine børn lege med mine, bliv en del af vores danske samfund, sådan at jeg kan lære af dig og du af mig. Vær aktiv, forbered dig så godt du kan, på mødet med det danske erhvervsliv for der er brug for dig. For du er et menneske med tro, håb og kærlighed til livet, du fortjener et liv i frihed.

05-09-2015

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11

Del eller citer ved at kopiere linket her

10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

FOLKETS

Del eller citer med linket her

MediaCreeper