Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

317

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Kære Lars Løkke, din EU-"logik" giver INGEN mening

Antal

Politikerne virker temmelig desperate for et JA den 3. december - de har nok fået ordre ovenfra. Det er i hvert fald ikke det danske folks interesser, de bekymrer sig om.

JA-sigernes kampagne for mere EU og mindre dansk selvbestemmelse og suverænitet kan koges ned til følgende:

Stem JA – ellers dør baby

JA-partierne har fra kampagnens start haft travlt med at true landets forældre og andre borgere. Hvis ikke de stemmer JA, vil alverdens pinsler ramme børnene.

Men det mærkeligste er dog alligevel vor kære leders opfordring til at stemme JA – hvis man er i tvivl!

Hvis man er i tvivl, så skal man da bare stemme ja, siger denne vise mand.

Derved formår statministeren at vende al logik og almindelig sund fornuft på hovedet. Ville du svare JA til at blive kæreste med en, du ikke vidste, hvem var?

Ville du underskrive en meget afgørende og endegyldig kontrakt - uden i det mindste at have et rimeligt overblik over dens indhold og betingelser?

Den almindelige fremgangsmåde er naturligvis at sige NEJ, hvis man er i tvivl. Man indleder sig ikke på et forhold, man ikke ved, hvad indebærer.

Man kaster sig ikke ud i noget ukendt, som kan have katastrofale følger for Danmarks selvbestemmelse og folkelige suverænitet, hvis ikke man er helt sikker på, det er det rigtige at gøre.

Retsforbeholdet kender vi. Det har fungeret fint.

Tilvalgsordningen kender vi ikke.

Der er ingen garantier for, at den vil komme danskerne til gode. Og husk lige på at erfaringen fortælle os, at et JA er bindende og altid medfører meget mere, end vi først fik at vide.

Eksemplet med kærestebrevet her øverst på siden er derfor ingen overdrivelse. Det er faktisk en underdrivelse. For en kæreste kan man slå op med. Men EU er for evigt. Til døden skiller.

Er vi først inde, kan vi ikke komme ud igen. Omvendt skal vi nok få chancen igen for at sige JA. EU er en bejler, der aldrig giver op. Vi ved, at politikerne vil forsøge igen med at JA senere.

Så konsekvenserne ved et NEJ er til at overse - frem til næste afstemning, mens et JA er endegyldigt.

Så giver det altså ikke meget mening at bede folk, som er i tvivl, om et JA. Det er faktisk temmelig kynisk og uansvarligt.

Den slags løjerlige og uansvarlige opfordringer til hovedløst at stemme JA til usikre og endegyldige kontrakter bør mødes med et klart, tydeligt og meget massivt NEJ!

Stoler du så meget på EU? Stoler du så meget på regeringen? På politikerne?

Vi ved, hvad vi har. Men vi ved ikke, hvad vi får.

Så lidt forsigtighed er på sin plads her.

Vil du virkelig tilsidesætte almindelig fornuft, forsigtighed og logik alene for Lars Løkkes ord?

Vil du gå ind i et bindende forhold, du ikke ved ved, hvad indebærer?

Stoler du så meget på politikerne i Danmark, at du blindt vil stemme ja til noget, som du ikke forstår?

Vil du virkelig sende magt ud af Danmark og ned til bureaukraterne - uden i det mindste at være sikker på det er det rette, du gør?

Vil du virkelig undergrave dine landsmænds suverænitet og selvbestemmelse til fordel for noget uklart langt borte, du ikke helt forstår?

Hvis du er i tvivl, så stem NEJ!

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

25/11/2015 - 07:00

Seneste ændring: 

28/03/2019 - 09:36

Typer: 

Ledere

Emner: 

debat

Del eller citer med linket her

MediaCreeper