Hvorfor lukker I ikke bare Folketinget med det samme?

Skrevet af Lennart Kiil

De etablerede partier lader aldrig en chance passere for at tage magt fra danskerne og overgive den til teknokraterne i EU.

De gamle partier anbefaler følgeligt et JA i morgen, for så kan de virkelig sætte fart på afviklingen af Danmark som nation.

De siger til os, at vi roligt kan give dem fuldmagt i forhold til EU. For de vil os jo det bedste. Og kunne ikke drømme om at sætte teknokratiet over borgerne.

Men igen og igen har vi jo set, at de tager fejl. Og at de ikke arbejder for os borgere, men for overherrerne mod syd.

Vi bliver nødt til at spørge politikerne, om de ikke i virkeligheden hellere vil være administratorer end ledere?

Måske er det for stort et ansvar for politikerne at være ledere af en hæderkronet nation. Så er det nemmere at være administrator i en strømlinet EU-provins.

Så slipper de også for at stå til ansvar over for de der irriterende mennesker, som bor i landet, og som vi kalder folket.

Vi må erkende, at danske politikere er useriøse og helst vi lege matador inde på Borgen, mens de reducerer folkestyret til et skuespil. De vil gerne magten, men ikke ansvaret.

Så kan de stille op i talkshows og give interviews og trykke på stemmeknapper og leve livet på de bonede gulve og lade som om de er vigtige, mens det danske folk kommer under fremmed herredømme.

Måske har politikerne bare erkendt, at de ikke evner at løse de problemer, som de selv har skabt. Så håber de på, at storebroder mod syd kan tage over og rage kastanjerne ud af ilden.

I så fald bør vi sige farvel til Folketinget:

Hvorfor skal vi betale 179 mennesker fyrstelige politikerlønninger, hvis de kan skiftes ud med et gummistempel og en telefonsvarer der siger:

"Javel, EU!"

Du kan forsinke politikernes nærmest forræderiske udsalg af dansk suverænitet ved at stemme NEJ i morgen. Det er ikke hver dag, vi gives den mulighed – og står det til politikerne bliver det sidste gang.