Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Knald eller fald for Folkets Avis

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Danmark har brug for en fri medieplatform Bliv sponsor nu

Knald eller fald for Folkets Avis

Skrevet af Lennart Kiil

Kære læser,

Vores avis er blevet læst af mere end 150.000 mennesker. Det ved vi fra vores statistikker på Google Analytics for domænet her og de statistikker, vi har adgang til via vores Folkets Avis side på facebook.

Vi er ovenud tilfredse med, at så mange mennesker har læst vores avis og set vores budskaber. Men likes og sidevisninger giver ikke brød på bordet. Vi bruger begge rigtigt mange timer på Folkets Avis. Og vi er begge familiefædre med børn, så det er ikke fordi, vi ikke har andet at se til.

Hvis vi fortsat skal lægge tusinder af timer i Folkets Avis - og dermed have mindre tid til vores lønarbejde og familie - så vil vi have en klar tilkendegivelse fra vores læsere om, at de sætter pris på vores arbejde. Den tilkendegivelse kommer i form af bidrag til vores indsamling.

Når vi målet, har I vist os, at I sætter pris på Folkets Avis. Når vi det ikke, bliver vi nødt til at trække stikket på Folkets Avis og lægge siden brak.

Indsamlingen kører frem til morgenen den 24. december, og vi appellerer til jeres støtte. Vi vil meget gerne fortsætte Folkets Avis i 2014, men hvis ikke du støtter, kan vi simpelthen ikke køre avisen videre.

Støt på linket her: Folkets Avis - indsamling på Booomerang.

Husk: Du får naturligvis dit bidrag betalt tilbage, hvis ikke vi når de 50.000kr.

Med venlig hilsen, Lennart Kiil, Thomas Vilhelm og bestyrelsen for Folkets Avis.

Del Knald eller fald for Folkets Avis