Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Hovedstaden har fået en flot førsteplads inden for iværksætteri! Tillykke til os!

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Hovedstaden har fået en flot førsteplads inden for iværksætteri! Tillykke til os!

Vi kan godt bryste os af at have gode forudsætninger for at skabe nye ideer. Men hvorfor er det så svært at få virksomhederne til at overleve?

Nr. 4 i verden 1. i Europa

I region hovedstaden vil man forsøge at købe flere vare fra iværksætterne, da det offentlige jo er den største aftager af private virksomheders produkter, men det kræver at de får øjnene op for nye produkter.

Vi er stolte af vores førsteplads, vi er innovative vi er konkurrencedygtige og så forstår vi at finde på nye tiltag, men det offentlige halter altså efter, hvis nye virksomheder skal op og køre her i landet, så kræver det at de mange kroner folk betaler i skat, også går til nye virksomheder og ikke blot til dem der var leverandører i forvejen. Den røde kasse skyldes at vi har nemt ved at starte op, men svært ved at drive, det er GEDI indekset også med. http://thegedi.org/2016-global...

Der er mange nye tiltag på vej, eks Creative Business Cup som er med til at sætte fokus på disse virksomheder, men vi ved også at mange ikke får penge til deres ideer, så her skal der sættes ind.

"Som jeg ville sige det så skulle vi jo nok privatiserer en del, i stedet for at forsøge os med 250 offentlige "hjælpe" instanser til iværksættere, pengene kunne bruges direkte til at købe ind eller støtte op som venture kapital i stedet. " - Steffen Kirkegaard

Del Hovedstaden har fået en flot førsteplads inden for iværksætteri! Tillykke til os!