Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

319

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Nasdaq Danmark skabte Firstnorth for 10 år siden og der er noget at fejre, men mest for Svenskerne!

Antal

Brugerindlæg af Steffen Kirkegaard

Hvad er det der gør at vi i Danmark har svære ved at få virksomheder til at komme på børsen.

Er det kulturen? Er det skatten?

Der er flere ting der spiller ind, men man må nok både kikke på skat og på kultur. Kulturen omkring aktiehandel er dybt forankret i svenskerne, danskerne er mere kortsigtede i deres måde at handle på de vil have hurtigere afkast.

Når en virksomhed skal blive stor og stærk skal den have kapital og når den går på børsen skal den have langsigtede mål og langsigtet kapital, så hvis danskerne ikke investerer vil det altid være bedre at notere sig i Sverige da Danskerne vil være for farlige at gamble med. Småsparene og aktionærene kan man ikke regne med vil komme og få det afkast og den investering der faktisk ligger fordi deres mentalitet ikke er god nok til startup tanken.

Vi skal nok til at have højere tanker om os selv her hjemme, hvis aktiemarkedet for startups skal videre og blive bedre.

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

10/12/2015 - 15:01

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:54

Emner: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper