Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Stop integrationen

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Stop integrationen

De fleste erkender i dag at integrationsindsatsen overfor muslimske tilflyttere er slået fejl. Og hvorfor er den det. Fordi muslimer ikke kan integreres i andre samfundstyper.

Rettroende muslimer betragter ikke islam som en religion, men som fakta. De har parkeret deres personlige frihed hos profeten og med koranen i hånden har de Guide to life. I den finder de svar på alle spørgsmål og retningslinjer for hvordan livet skal leves.

En undersøgelse blandt herboende muslimer viste at over halvdelen ønskede Sharia-lovgivning i stedet for det danske retssamfund. I koranen finder man flere vers som opfordrer til at dræbe jøder og andre vantro.

Derfor kan det undre, at så mange muslimer søger mod Europa, når de inderst inde hader os. Hvis man ser sig rundt i Verden vil man se, at intet sted har muslimer været i stand til at lade sig integrere i det øvrige samfund.

De muslimske lande har for de flestes vedkommende skaffet sig af med minoritetsgrupper som kristne, jøder og andre vantro.

Derudover har muslimerne et internt problem fordi der er to trosretninger nemlig sunni og shia. De hader hinanden af et godt hjerte, kun overgået af hadet til de vantro. Yderligere findes der indenfor de to grupper forskellige udlægninger af koranens tekster som derfor har dannet sekter hvilket ikke gør hverdagen nemmere.

Kulturkløften er simpelthen for dyb og bred til en integration af muslimer i Danmark. Selv om vi ser bort fra ønsket om Sharia-lovgivning, er det de mange små ting i hverdagen som skaber den største barriere.

De må kun spise halal-slagtede dyr og ikke svin, må ikke drikke en fredags øl med kollegaer, mange må ikke give hånd til en vantro, må ikke betale renter så muligheden for at købe en bolig er udelukket. Og sådan kunne vi blive ved med at finde eksempler.

I de muslimske lande er der ingen tradition for at samarbejde. Enten har man magten, eller også har man den ikke. Og de der ikke har magten bliver trynet af dem som har den. Det så vi I Irak under Saddam Hussein og det samme billede ser vi i Syrien hvor 10 oprørsgrupper og dem som har magten skal finde en varig løsning.

De mange syrere vi har i Danmark kan opleve hvordan vi her i landet samarbejder på alle politiske niveauer for at finde flertalsløsninger. Den erfaring kan de tage med når de vender tilbage for at genopbygge landet.

Det bedste, man kunne gøre for disse mennesker var at give dem nogle kompetencer, som de får brug for når de vender hjem efter krigen. Dybest set ønsker de ikke at bo permanent i Danmark.

Når man møder muslimer på gaden eller i supermarkedet kan man se på deres øjne at de ikke er glade. Selvfølgelig vil de tilbage til hjemlandet, det ville vi andre også hvis vi var tvunget til at flygte til et fremmed land.

Del Stop integrationen