Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

315

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Lad Carsten få lov at begrave sin søn

Antal

En mor kvæler sin fire-årige søn. Og nu vil hun ikke lade faderen begrave ham, selvom det er hans største ønske. Myndighederne skal afgøre sagen på mandag.

Der hersker ingen tvivl om, hvad der er den rigtige beslutning i denne sag. Ethvert menneske med et bare nogenlunde velfungerende moralsk kompas kan se, at det eneste retfærdige er at give Carsten lov at begrave sin søn.

Det kan mennesker forhåbentligt stadig se, selvom de sidder på magtfulde poster i det Offentlige. Systemet har dog ved tidligere lejligheder vist sig ude af stand til at træffe de rigtige beslutninger, og derfor er det vigtigt at give det et praj med på vejen.

Moderen, som kvalte barnet, er angiveligt syg, men myndighederne har absolut ingen undskyldning, hvis de afslår faderens anmodning. Alternativet til at lade Carsten begrave sin søn er, at en morder skal bestemme, hvor hendes offer skal stedes til hvile. Det ville være at føje spot til skade.

Der er kun én rigtig beslutning i den her sag. Vis barmhjertighed med Carsten og giv ham den lindring, der trods alt ligger i, at han får lov at begrave sin søn.

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

21/12/2013 - 10:42

Seneste ændring: 

28/03/2019 - 09:36

Typer: 

Ledere

Del eller citer med linket her

MediaCreeper