Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Derfor skal du spille golf

Som golfer og indehaver af landets ældste golfhjemmeside og et golf og livsstilsmagasin, hører jeg mange undskyldninger for ikke at spille golf. Nogle mennesker er i gang, men finder mindre og mindre tid til sporten, medens andre der ikke er igang, har en masse andre undskyldninger for ikke at spille golf.

Det er synd, synes jeg.

Årsagen er mange. Det viser sig nemlig at golfspillere lever længere end gennemsnitsdanskeren. Jeg kan ikke huske om det var 5 eller 7 år længere, men uanset hvad, så er det jo også en del ekstra tid med familien, oplevelserne og livsværket?

Så der var allerede en god grund til at spille eller spille mere. Men det stopper ikke her. For der er flere ret mærkbare elementer ved sporten, som jeg har bemærket, og fået bekræftet af flere gennem årene.

Når du er på golfbanen, så glemmer du alt andet. Det er sundt da de fleste mennesker i dag lader til at føle sig stresset over både privatlivet og arbejdslivet. Det samme gjorde jeg for et par år siden, og derfor blev det mig en rutine lige at slå vejen forbi golfbanen på vejen hjem fra arbejde. Jeg blev på anlægget mellem 10 minutter og en times tid. Jeg puttede lidt, drivede og chippede lidt, fik 20 minutters undervisnig, eller gik et par huller på banen.

Golf behøver nemlig ikke tage en halv eller hel dag. Det kan sagtens kortes ned, og gør du det oplever du også at flere gerne vil med dig på banen.

Det giver nemlig god forretning og godt netværk at komme i golfklubben. Jeg har flere gange inviteret kunder og partnere med på banen. Både for at slå lidt bolde på rangen, eller gå 9 - 18 huller. Min oplevelse er at golf giver forretning! Men at det stadig er et frirum, da forretningssnakken bliver kort og præcis, da alle gerne vil spille golf, og koncentrere sig om netop spillet! Det er en ret sund og god kombination!

Golf er ikke dyrt, hvis du ikke selv vil have at det skal være dyrt. Du kan sagtens holde de årlige udgifter på omkring 500-600 per måned, og komme i gang med et billigt golfsæt til omkring 2000 kroner med det hele.

Det er godt givet ud.

Der hjemme vil de opleve mere nærvær og mindre stres, såfremt du kan tage forbi banen 10-60 minutter mellem job og hjem. Og så vil du opleve mere forretning og stærkere netværk og viden, ved at invitere forretningspartnere med på banen.

Tricket er at korte spillet ned i tid, og gøre det mellem hjemmet og arbejdspladsen. Det kan sagtens lade sig gøre hvis du bare vil det. om ikke hver dag så måske 2-3 gange i ugen, Du vil opleve at det er givende. Så se at få booket din første lektion, hvis du ikke spiller golf allerede, og hvis du er igang, så prøv ddenne opskrivt, sammen med en ven eller kollega.

God fornøjelse

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:10
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn