Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

318

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Kære Pia Olsen Dyhr

Antal

Brugerindlæg af Per William Petersen

Da du tråde ind i Tv studiet den 17 januar 2016, for endnu engang at hævde din ret til Fokets stemme, havde du nok ikke regnet med at gøre dig selv til symbolet på hele venstrefløjens store svigt, af netop Folkets hårdt tilkæmpede værdier.

Værdier vi gennem århundrederer har kæmpet os frem til i fællesskab -demokrati, frihed, ytringsfrihed, kvinders ligeværd, social sikkerhed, frigørelsen af religionens åg, homogenitet. Alt sammen værdier der er det stik modsatte, af den bølge der er skyllet mod vore lande de sidste 30 år.

Du hævder i din optræden, at du har været klar over denne trussel, mod vore fælles værdier for mange år siden, men at du ikke har sagt noget, fordi dem der sagde det allerede for mere end 30 år siden -dem kunne du ikke lide!

Når mennesker siger noget der er sandt, så vælger du at sige løgn, fordi du ikke kan lide dem der siger sandt……….-jeg er rystet!

Mennesker på din fløj, giver mennesker de ikke kan lide barske etiketter, i mangel af ordentlig argumentation: Racist, Facist, Nazist, ja enda DF’er!

Disse mennesker, hvad end du kan lide dem eller ej, har betalt prisen for din ubændige trang til at fremstå “Ren”! De hånes, de forsøges myrdet, de lever et liv i “fængsel” med livvagter og begrænset bevægelses muligheder, de svines til med dine titler, de stenes for at gå på offentlig vej, de hives i retten så du kan stemple dem -mens du har set nøjagtig det samme som dem, men blot været tavs!

Kære svigter af dit Land og Folk Pia Olsen Dyhr, det burde være dig, der sad foran en dommer! Du burde orientere dig moralsk om hvad det vil sige at et Folk har valgt dig til at gavne og beskytte det. Du burde hente viden om Oplysningstiden.

En tid der krævede store menneskelige ofre -store tænkere satte livet på spil, for at du og jeg kunne vokse op med de før opremsede friheds værdier. Disse tænkere blev behandlet på nøjagtig samme måde den gang, som du nu har behandlet dem der har sagt sandheden gennem 30 år. Du ville have bekæmpet Oplysningstidens tænkere med dit Snæversyn.

Din trang til at være “Ren”, betyder at vore børn ikke vil opleve de værdier du og jeg har lukreret på. Vore børnebørns verden vil blive en skygge af vores. Utryghed, ulighed og religiøs fanatisme vil styre deres liv -men du er “Ren” (ind til Historien skal skrives)! Og før du klæber etiket på mig -jeg er hverken racist, nazist, facist, endsige politisk bundet!

Kald mig blot virkelighedsnær og ærlig, hvis du får behov for en etiket.

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

19/01/2016 - 12:59

Seneste ændring: 

13/02/2019 - 14:29

Emner: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper