Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Folkets for fuld fremdrift i 2014

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Folkets for fuld fremdrift i 2014

Skrevet af Red

Folkets Avis har siden etableringen i foråret overlevet resten af 2013 uden mediestøtte og stort set uden en krone på lommen i et forsøg på at være et alternativt onlinemedie til de øvrige mainstreamorienterede konkurrenter og kolleger. Det tillader vi os at være lidt stolte af i redaktionen og bestyrelsen bag denne publikation.

Takket være jeres frivillige støtte til crowdfundingen på Booomerang fra slutningen af oktober og frem til juleaften står Folkets Avis nu langt stærkere rustet til fremtiden og det nye år 14 end før - i alt 54.520,00 blev samlet ind via bidrag og annoncetegning, og alle pengene skal bruges til produktion af indhold i spalterne.

Teamet bag Folkets Avis vil derfor af hjertet gerne have lov til at takke hver og en, der har bidraget med større og mindre summer til vores fortsatte overlevelse - hver en krone tæller i den rigtige retning. Det kommende år vil efter planen byde på kritisk dybdeborende journalistik, faste klummer, udefrakommende opinionsindlæg og artikler, som andre måtte ønske at få i efter aftale med signaturerne på denne leder.

Der bliver således rigeligt med arbejde i det nye år, og vi ser frem til at løse opgaven efter bedste evne og med stor entusiasme som drivkraft. Den endelige udgivelsesstrategi ligger stadig ikke helt fast, men vores mange tusinde læsere på ugebasis vil dog komme til at mærke mere liv på både folkets.dk og Folkets Avis Facebookside, idet planen er flere daglige opdateringer end hidtil især i perioden mellem tirsdag og fredag.

Folkets Avis holder jule- og nytårsferie frem til d. 2. januar 2014, hvorefter aktivitetsniveauet bliver optrappet løbende. Redaktionen vil i samråd med bestyrelsen fra medio januar lægge de større drifts- og udgivelsesmæssige linjer for hele 2014 og bagefter fortælle vores læsere om de nye tiltag.

Indtil da ønsker vi jer alle en god jul og godt nytår - måtte jeres ønsker og drømme blive opfyldt hver og en. Folkets Avis er i hvert fald klar til nye eventyr og udfordringer.

PS. Er du en af dem, der endnu ikke har bidraget, men gerne vil, så løber indsamlingen i dag med. Du kan nå det endnu: Klik her

tv og lk

Del Folkets for fuld fremdrift i 2014