Slogan: 
Fordi demokrati betyder folkestyre

Folkets Avis er Danmarks første, bedste og muligvis eneste ægte systemkritiske medie – Folkets Avis var den første udgivelse på FOLKETS

DF og EL vil sætte mundkurv på en iværksætter!

Den fremherskende mentalitet er krævermentaliteten frem for 'jeg vil selv'-mentaliteten.

At tro man kan skabe jobs er jo tosset Dansk Folkeparti og Enhedslisten, og derfor tør de ikke udtale sig om deres politik – de har ikke en!

Dansk Folkepartis skatteordfører Dennis Flytkjær vil ikke udtale sig om sin politik til en iværksætter. Nu sker det ellers aldrig, at en iværksætter henvender sig. Sker det endelig, får han lov at stå udenfor i regnen.

Han svarer, at han da selv er iværksætter, så det har man tænkt på i DF, men jeg spørger bare "lugter mælkebøtter af mælk"?

Vis os en iværksættervenlig linje eller sig det klart, at I ikke satser på jobskabelse, andet end i det offentlige.

Rune Lund skatteordfører for E.L. ønskede at få alle svarene, ja ikke blot spørgsmålene på forhånd, men gujødeme mig også svarene på forhånd, så han var forberedt.

Da jeg skrev, om han ikke godt kunne lade journalistikken råde blot på et enkelt spørgsmål var svaret "nej, du jeg dropper interviewet da jeg ikke føler mig ordentlig forberedt".

Men opfordringen lyder stadig, tør I møde mig, tør I stå på mål for jeres egen politik, hvis I da har en? DF og EL.....

Jeg regner ikke med at få en invitation, jeg regner ikke med at høre fra jer igen. Men kan I så ikke melde klart ud, at I ikke ønsker at der skabes job i danmark. Kun offentlige stillinger som alle jo ved er ren udgift for befolkningen.

Hvis I tør stå på mål for egen politik, så skriv til mig, jeg kigger gerne over til et interview.

Kan vi ikke regne med vores politikere tager os seriøst?

Der kan skabes op til 3800 procent arbejdspladser i startups, noget der giver langt flere arbejdspladser end andre tiltag.

Der er brug for nye tiltag i mange sektorer i danmark, hver eneste aften er der TV-avis omkring de dårlige forhold på sygehuse, daginstitutioner og indbrud der ikke bliver opklaret, fordi der her bruges penge, penge der bruges forkert.

Men borgeren får det ind, som om at der bare skal flere penge til, ja tag endelig vores skatte-kroner.

Problemet med DF og EL er, at de vil bruge flere skattekroner på noget som ikke virker

Der hvor det kunne have gjort en forskel, ville være ved iværksætteri, fordi man her ville kunne opfinde de ting, der mangler i det offentlige som burde privatiseres. Udsæt det for konkurrence og se hvor meget man så ville få for sine skattekroner.

Men de to partier er ikke det som man i iværksætter sprog kalder Disruptive, nogle der opfinder noget nyt, de er de to mest bagstræberiske og rigide partier, vi har, og de tør ikke tale med en iværksætter om det, en enkelt borger må ikke tale med folkepartiet eller de sociale socialister fra EL, som viser sig IKKE at være sociale med os der siger, nej jeg vil skabe arbejdspladser frem for at stå og råbe på at der bliver skabt nogle.

De burde tage imod os med kyshånd, men nej, de er bange, de tør ikke engang forklare deres manglende iværksætterpolitik, de tør ikke stå frem som skatteordførende politiske vidende mennesker og forklare sig, det står sløjt til med de politiske partier herhjemme, når de ikke engang tør tale med en borger.

Nu ved jeg godt, de begge tænker, ja det har vi ikke tid til og ham der Steffen Kirkegaard er bare endnu en der råber op.

Og ja, jeg forsøger at sætte fokus på en manglende dagsorden, fordi det her område er der hvor der kan skabes flest job hurtigst, hvis vi gjorde det ville alle de immigranter og flygtninge der kommer her til pt. faktisk kunne finde beskæftigelse, fordi så var der mangel på arbejdskraft, men det er ikke sivet ind hos DF og EL at her ligger en del af løsningen. ØV!