Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Romantiske oplevelser i Rom

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Foto: Pixabay
Rom har storhed og drama – og masser af romantik! Foto: Pixabay

Rom har storhed og drama – og masser af romantik!

Romantiske oplevelser i Rom

Lennart Kiil

Rom er verdens mest romantiske by. En by der skal opleves.

Og skønt det ikke er nemt at sætte romantik på formel, vil jeg da alligevel vove pelsen og forsøge at give en række bud på, hvorfor netop Rom er i særklasse – hvorfor netop Rom er romantikkens verdensby.

Romantikkens hovedstad er Rom

Rom har gennem tiderne været kulisse for de største triumfer og de største tragedier. Rom er synonymt med både storhed og fald.

Disse voldsomme udsving er guf for enhver romantikker.

De mest romantiske steder i Rom

Rom har mange bydele, og mange romantiske kvarterer. Du må ikke gå glip af...

Den Spanske Trappe er et hyggeligt og romantisk sted at dele en flaske vin. De modige sætter sig direkte på trappen og nyder stemningen, og ellers er der masser af restauranter og cafeer rundt om.

Ved Forum Romanum kan I mærke historiens vingesus, og det er et meget romantisk sted at besøge i skumringen og en lun aftentime. Hele området emmer af storhed og egner sig godt til en stille gåtur hånd i hånd.

Om dagen er parken Villa Borghese et romantisk sted at gå tur. Særligt i foråret, hvor naturen virkelig viser sin pragt her midt i storbyen Rom. Parken byder også på kulturoplevelser og arkitektoniske perler. Et perfekt sted at lave picnic for to i en stille krog.

Trevi-fontænen er vel nok verdens mest berømte springvand og forbindes med drømmen om et romantisk liv gennem adskillige optrædener i storladne Hollywood-film, men også i Fellinis italienske klassiker Dolce Vita. Husk at kaste en mønt i bassinet, så er du ifølge legenden garanteret nok en tur til Rom i fremtiden.

Rom?

Så anbefaler vi In‑Italia

Folkets Avis anbefaler In‑Italia, hvis ferien går til Rom. In‑Italia er specialist i rejser til Italien, og har masser af gode tilbud på storbyrejser til Rom.

In‑Italia – storbyferie i Rom

Læs mere om anbefalinger fra FOLKETS.DK

Del Romantiske oplevelser i Rom