Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

301

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Vi bruger 25 mio og siger det er flot – men er det nok?

Debatindlæg

Gratis

Del indlæg

Skype-milliardæren Janus Friis: Lavt ambitionsniveau blokerer for nye succeser

Templafy er et klasseeksempel på, at man investerer offentlige kroner, men slår det fejl?

Hvor længe kan Templafy stå distancen?

Lad mine ord blive mig til skamme, for jeg håber, at de får gang i væksten og jobskabelsen, og at der kommer en international succes ud af denne butik. Dog er det ikke butikken eller Jakob Ekkelund der er problemet. Det er systemet.

Her er et godt forsøg på at skabe en virksomhed med offentlige støttekroner og private, samt en masse dygtige mennesker, både på bestyrelsesniveau og i ledelsen. Dog har støttesystemet flere ansatte end de virksomheder de backer op med støttekroner. Sådan ser det ud, og måske har jeg ret, fordi hvor stor succes har de egentlig når vi ikke har set en eneste unicorn virksomhed?

Ikke én ny virksomhed gennem de sidste 20 år, hvor VækstFonden har eksisteret, har skabt over 1000 arbejdspladser?

Når jeg kritiserer systemet for at fejle, er det nemmere at fryse mig ud og sige at jeg ikke skal have opbakning, selv om jeg måske står med en rigtig god ide til en forretning, der kan skabe job – rateabout.dk, se for dig selv.

Nu skal man jo passe på, hvad man siger her til lands. Ellers kan jeg jo ikke komme forbi de offentlige institutioner og bede dem investere i min virksomhed, hvis jeg samtidig siger at de investerer forkert. Kan I se dilemmaet?

Jeg forsøger at sige, at der er noget galt her til lands, men hvis man siger det, så bliver man frosset ude af det pæne selskab.

Mange der læser dette, siger det ved de ikke noget om eller det er vi ligeglade med. Du må selv slås for det Steffen K.

Jo, men I kan jo også bare stemme på nogle der vil skabe private job og gang i væksten, men det gør folk ikke, fordi de mener den Danske Model er den rigtige og Bernie Sanders har ret. Danmark er et godt eksempel på hvad vi skal have i verden.

NEJ, det er det ikke, vi mister utrolig mange på gulvet over 800.000 danskere sidder uden for arbejdsmarkedet, flygtninge skal have østeuropæeres job siger socialisterne, men ingen ser på det enorme potentiale i at skabe Startups Iværksættere, der vil og kan - de bliver syltet.

Link til uddybende artikel om ambitions niveauet: http://borsen.dk/nyheder/avise...
"Skype-milliardæren Janus Friis: Lavt ambitionsniveau blokerer for nye succeser"

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:10

Del eller citer ved at kopiere linket her

Emner: 
erhverv
10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

Del eller citer med linket her

MediaCreeper