Emner

Sådan gør du arbejdsdagen nemmere

De fleste danskere har en travl hverdag på jobbet, og et stigende antal af danskernes arbejdsdage præges af deadlines, stress og lange møder. Selvom det er svært at komme tidsfrister og travle arbejdsdage på jobbet til livs, er der nogle få simple tiltag, som du selv kan gøre for at lette din arbejdsdag.

E-cigaretter: Det må du, og det må du ikke!

Der gælder specielle regler for, hvor du må dampe på e-cigaretter, og hvor du ikke må. Da det for mange danskere er svært at finde ud af, har vi nedenfor samlet reglerne for, hvor du må nyde din e-cigaret, og hvor det ikke er tilladt. Det er en god idé at sætte sig ind i reglerne, når du anskaffer dig en e-cigaret - eksempelvis fra danske SMOKE-IT.

Roskilde Curling-Camp 2017

Det er naturligt at forældre bekymrer sig - selv for voksne eller halvvoksne børn. Men tidligere kunne forældre tøjle bekymringerne og give børnene plads til at lære af livet.

Når det offentlige skal ansætte nye bureaukrater bliver skatteyderne taget i både hoved og røv

Det offentlige har personale- og HR-afdelinger for milliarder. Alligevel bruges to-cifrede millionbeløb på eksterne HR-konsulenter, rekrutteringsbureauer og private head huntere. Og resultatet af de mange dyre anstrengelser er middelmådige.

Lars Seier Christensen i benhård udmelding på Facebook: "Skam jer, DF og andre stenaldermennesker!"

Som konsekvens af at DF og den øvrige del af venstrefløjen ikke ville tillade Ubers chauffører at køre i Danmark, har København nu et akut problem med at skaffe taxier nok til ventende turister.

Flere danskere indkøber selv deres autoreservedele

Hvis din bil er gået i stykker eller hvis du føler, at den er begyndt at halte på en række punkter, så er du naturligvis nødsaget til at få en professionel til at se nærmere på det eller de problemer, du oplever. I nogle tilfælde kan du være heldig, at det ikke kræver, at der bestilles nye dele hjem til bilen, men i langt de fleste tilfælde vil det dog forholde sig således, at du skal investere i en række autoreservedele, der kan bruges til at foretage den eller de reparationer, der er tale om.