Emner

Slut med gratis Facebook – nu kommer du til at betale over skatten

Politikere promoverer sig selv på at "skabe" arbejdspladser og tiltrække verdenskendte brands. I virkeligheden sælger politikerne ud af skatteydersubsidierede ressourcer – og de internationale brands promoverer sig som grønne på bekostning af skatteyderne.

"Power to the People – America First"

Tillykke med indsættelsen, Præsident Trump.

Åbent brev til politikerne i Stig Gerdes-sagen

Man tog lægens autorisation – selvom lægen handlede i overensstemmelse med patientens ønsker. Det holder ikke.

Ang. fratagelsen af læge Stig Gerdes' autorisation

Manglende rådføring med en værge og nedsættelse af en medicindosis for en patient, som selv ønskede at komme ud af sin medicin bliver i Styrelsen for Patientsikkerhed til en atorisations-fratagelse...

Nogen belønnes, andre fratages sin autorisation

Når Bostedet Tangkær hjælper sine beboere med at skære ned på deres medicinindtag, så bliver de belønnet med en pris.

Når læge Stig Gerdes hjælper en overdoceret kvinde med at skære lidt den på sin uønskede medicin, så tager man hans autorisation!

Trujillo: "Could you make some more of that guacamole – please"

Vi varmer op til Metallicas snarlige visit med en sjov backstage anekdote fra Knud Damgaard om bandets bassist Robert Trujillo. Og hans kærlighed til mad.

Hvor er statens økonomiske moral?

I starten af denne måned tikkede en glædelig nyhed ind i de fleste politikeres mailboks og nyhedsfeeds; Danmarks Statistik havde valgt at opjustere nøgletallene for dansk økonomi, hvilket førte til, at vi som nation fra den ene dag til den anden, pludselig blev 40 milliarder rigere – hvilket ændrede alle forudsætninger for den politiske debat. For efter denne opjustering gik vi fra at være blandt de lande, der hurtigst kom ud af finanskrisen, hvorimod vi før denne opjustering lå og roede i bunden af samme skala, sammen med de sydeuropæiske lande som Portugal, Spanien og Grækenland.

Hankønsvæsner i Enhedslisten får inddraget deres mandekort

Du har måske hørt, at mændene i Enhedslisten er blevet forvist fra talerstolen.