Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Danskerne er suverænt det mest afgifts- og skatteplagede folkefærd i verden

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Danskerne er suverænt det mest afgifts- og skatteplagede folkefærd i verden

Skrevet af Lennart Kiil

I modsætning til hovedparten af landets øvrige medier har Folkets Avis hele vejen igennem fortalt sandheden:

Danmark har det højeste skattetryk for noget land i den frie verden.

Hvorfor de andre medier ofte har travlt med at tale skattetrykket i Danmark ned, kan vi ikke vide med sikkerhed. Men i hvert fald nyder de jo næsten alle sammen godt af mediestøtten, som er omfordeling af milliarder fra skatteyderne til journalister med høj løn på landets avisredaktioner.

Også såkaldte tænketanke som Arbejdernes Erhvervsråd og flere forskellige fagforeninger og paraplyorganisationer har haft travlt med at skabe en fortælling om, at Danmark skam da slet ikke har et så højt skattetryk endda.

Det er ren og skær bedrag fra disse organisationers side.

Og man må ærligt talt undre sig lidt over, at eksempelvis Arbejdernes Erhvervsråd har så travlt med at bidrage til en situation, hvor arbejdere skal betale en så stor del af deres løn til en ineffektiv offentlig sektor.

Nå, men kære læser. Husk nu på, hvem der hele tiden har haft fokus på høje skatter og afgifter. Husk nu på, hvilket medie der hele tiden har fortalt sandheden.

Danmark er gået totalt i stå. Vi udvikler os ikke. Vi står i stampe, mens lande - vi tidligere anså som langt bagud - suser forbi os.

Et højt skattetryk er simpelthen kvælende for et land. Som en sur og muggen dyne, der har ligget i et soveværelse uden udluftning i årevis.

Når vi har verdens højeste skatter og afgifter - inklusive Europas højeste afgifter i form af den rekordhøje moms på helt almindelige fødevarer - ja, så bliver resultatet ganske forudsigeligt.

Folk - som ikke lige tilhører Uffe Elbæks formuende klasse af mennesker, som skifter iPhone en gang i året og tager på ferierejse til udlandet hvert kvartal - de må nøjes med at spise ringere og ringere mad.

Når vi har verdens højeste afgifter på biler, så er det helt almindelige børnefamilier, som af nød må befare de danske landeveje i gamle og ekstremt usikre bilvrag - mere eller mindre med livet som indsats.

Og hvad går en stor del af de alt for høje skatteindkrævninger så til?

Som vi her på avisen har dokumenteret, går de blandt andet til politikeres og embedsmænds "studierejser" som må siges at være all inclusive på skatteborgernes regning.

Pengene går til det ene mere latterlige og ligegyldige projekt efter det andet, når politikerne skal afstive deres opblæste ego'er.

Pengene går til at aflønne kendisser på Folkemødet med honorarer i 100.000-kroners klassen for et par timers "arbejde" som ordstyrere i debatter, der skal give indtryk af, at der rent faktisk er noget at rafle om.

Og pengene går til en lind strøm af vederlag, bonusser, åremålsforlængelser og forskellige andre ublu tillægsordninger til embedsmænd og politikere i den øvre del af den offentlige sektor, hvis løn for længst er stukket helt af i forhold til de skatteyderes, som betaler gildet.

Det er i den grad på tide med et skatteoprør her i landet.

Emner: 
Del Danskerne er suverænt det mest afgifts- og skatteplagede folkefærd i verden