Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

318

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Flere og flere lesbiske par bliver skilt

Antal

Brugerindlæg af Mikkel Krogsholm

Mens jeg sad og så på data til forrige indlæg faldt jeg over denne sammenhæng: lesbiske par har haft et konstant stigende antal skilsmisser siden 1999.

Der er stor forskel på, hvor mange skilsmisser henholdsvis lesbiske, bøsser og heteroseksuelle får. Der er langt flest heteroseksuelle når man blot ser på antal. Derfor satte jeg 1999 som udgangspunkt (index 100) og har set på udviklingen siden - det vil sige: ikke rå antal, men udviklingen i antal.

Bøsser og heteroseksuelle par følger nogenlunde den samme udvikling og ligger nu cirka 50 % over, hvad de gjorde i 1999. For lesbiske derimod har tallet været stærkt stigende i nærmest hele perioden og er nu hele 272 % højere end i 1999.

Jeg ved ikke, hvad der er årsagen og er super nysgerrig på om I derude har en idé om, hvad der kan ligge bag tallene.

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

30/12/2015 - 12:31

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:54

Emner: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper