Moffe i brev fra fængslet: "Folk i Danmark dør på grund af politikernes fejl"

Skrevet af Lennart Kiil

Moffes brev


Hejsa, alle I dejlige mennesker :)

Først vil jeg takke jer alle for den kæmpe støtte, som I har vist Louise, min familie, Rasmus og alle andre der har gjort Moffes til det moffes.com er idag. Jeg ville ønske, jeg kunne give hver og en af jer hånden og sige tak.

Derefter kan jeg oplyse, at 'Lus' (Louise red.) og jeg skal afhøres onsdag d. 16/11-2016. Vi har presset på for at blive afhørt. Vi har ikke forsøgt at skjule noget, og personligt er jeg lidt skuffet over den smule politiet har fundet frem til på 6-7 uger.

Anklageren siger de har 3-4 mænd på sagen, hvilket betyder der er brugt langt over 1.000 timer på en sag, som reelt er meget ligetil.

Mit håb er at 'Lus' vil blive løsladt, hvis ikke umiddelbart efter afhøringen, så meget hurtigt efter.?

Nogle har svært ved at forstå, hvorfor jeg har gjort som jeg har gjort, hvorfor jeg - en gift mand og far til 4, morfar til en lille pige på 3 år, med et almindeligt arbejde og ellers lovlydig borger - har valgt at betale den høje pris det er, at få frataget sin frihed?

Men se jer omkring. Se hvordan det offentlige bruger jer, og de penge i mere eller mindre frivilligt afleverer. Se hvordan de ældre bliver behandlet, både i deres private hjem, men også når de bliver for svage til, at være hjemme og bliver tvunget på plejehjem eller på sygehuset.

Se hvordan folk bliver behandlet på sygehuset, små børn på medicin godkendt af sundhedsmyndighederne, som indeholder alkohol og fyldstoffer.

Se hvordan I selv bliver behandlet, den medicin I indtager og giver jeres børn, er godkendt af sundhedsmyndighederne, og kan have så voldsomme bivirkninger, at I og jeres børn bliver endnu mere syge. 

Tag mig selv, jeg har slidgigt i mine knæ, hofter og skulder. Jeg har en 'Scheuermann' (ryglidelse red.), som giver smerter nederst i ryggen, og muligvis en begyndende diskusprolaps øverst i ryggen, som gør jeg konstant har hovedpine i venstre side af hovedet.

Jeg kan enten vælge at få Volteren Rapid (smertestillinde) som tager 40-50% af smerterne, og samtidigt få de bivirkninger som følger med. Bivirkningerne som 'begyndende mavesår', angst, depression osv. Eller lære at leve med smerterne...

Eller være ligeglad med loven, og tage cannabisolie, sætte min frihed på spil som titusindevis af mennesker gør hver dag i Danmark.

Jeg er ikke 'en helt', 'frihedskæmper' eller andet. Jeg har ikke gjort noget I ikke kunne gøre.

Det er ikke mig der er forkert på den, men lovgivningen:

Titusindevis af mennesker, børn, unge, ældre har ikke tid til at politikerne indser de har fejlet i over 60 år og få rettet fejlen. Politikerne har vedtaget at 1.500 kan få lov til, at være med i et forsøg... 1.500???

Jeg har måske gjort noget ulovligt, men ikke gjort noget forkert!

Hvad så med de resterende 50.000-100.000 som cannabis kunne hjælpe? Hvad med de kræftramte, som man beviseligt ved, ville have god brug af cannabis, de har ikke tid til, at vente på politikerne indser og indrømmer de har fejlet.

Folk i Danmark dør pga politikernes fejl, det lyder måske hårdt, men det er fakta!

Til sidst, endnu en gang tak til jer allesammen! Og husk.....

NÅR RET BLIVER URET
BLIVER MODSTAND EN PLIGT!

MOFFE

Personer: 
Emner: