Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

318

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Poul Madsen på hævntogt: Jeg sender mine journalister efter dig, Lars Seier

Antal

Brugerindlæg af Lennart Kiil

Nogle gange skal man bare erkende sit nederlag, Poul Madsen.

Men i stedet for at erkende at du tog fejl med din anklage om, at Lars Seier ikke bidrager til samfundet i Danmark over skatten - når det viser sig, at han bidrager mindst ti gange så meget som dig selv - ja, så bliver du ved med at angribe.

Du graver det hul, du selv står i, dybere, Poul Madsen.

Og nu vil du bruge din avis' resurser på et personligt hævntogt.

Det er ærligt talt lidt bekymrende at du vil bruge dine journalister på at angribe en mand som allerede har tilbagevist din anklage imod ham som falsk.

Som skatteyder er jeg stærkt utilfreds med, at jeg er tvunget til at finansiere Ekstra Bladet over mediestøtten.

For Ekstra Bladet er jo tydeligvis under ledelse af en chefredaktør, som ikke går af vejen for at bruge mediestøtte på personlige hævntogter og anklager uden hold i virkeligheden.

Det virker lidt megalomant sådan at spille med musklerne på Facebook, Poul Madsen, og true med at sende journalister efter dem, som har haft den i dine øjne åbenbart store frækhed at forsvare sig imod dine underlødige angreb og falske anklager.

Sådan en som dig, mener jeg ikke, man skal betro skatteydernes midler. Du har svært ved at holde dig til sagen og du tager tingene personligt.

Jeg vil gerne at vi alle sammen får en snak om mediestøtten, så vi fremover kan sikre, at den ikke falder labile redaktører i hænderne, som bruger den på for borgerne uvedkommende personlige hævntogter.

Ekstra Bladet skal ikke belønnes for den her form for adfærd. Og det skal Poul Madsen heller ikke.

Del
Lennart Kiil er stifter af FOLKETS.DK og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

19/09/2016 - 09:32

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:11

Emner: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper