Ro på, Mai Mercado

Skrevet af Lennart Kiil

Lars Løkkes mange ministre bliver en belastning for det danske folk.

Hver især føler ministrene selvfølgelig, at de må "gøre noget" og markere sig.

Som jeg tidligere har skrevet her i lederen på Folkets Avis, så tror mange politikere, at man "bare lige" løser komplekse problemer.

Den nye Børne- og Socialminister er ingen undtagelse. Hun har opdaget at mange danskere bliver skilt, og det mener hun så, at staten forebyggende skal arbejde på at fohindre.

Så et kompliceret problem med mange årsager, der gennem årtier har plaget danske familier – det skal staten altså nu ind og løse.

Staten kan ikke engang sørge for at togene går til tiden.

Mai Mercado er nok mest kendt for sit iltre temperament, som gav sig til kende på følgende måde:

Findes der noget bedre end barsel med en nyfødt? Det skulle da lige være TV 2 NEWS kørende i baggrunden, hvor politiet gennemsmadrer hashboder på Christiania! I love it ❤️❤️❤️❤️

Opslået af Mai Mercado på 17. juni 2016

Det er blot et halvt år siden.

Nu sidder hun som minister med ansvar for børn. Tsk, tsk, tsk.

Nu er Mai Mercado jo en af de unge ministre. Unge mennesker har det med at være særdeles urealistiske omkring deres egen formåen.

At tro man gennem statslig parterapi skulle kunne dæmme op for den nedbrydende effekt netop staten har haft på familien som institution nu gennem mere end et halvt århundrede er selvfølgelig tåbeligt.

Der er ikke nogen større pestilens for de danske skatteydere end geskæftige ministre, som føler de skal gøre en hel masse. Deres forsøg på at løse problemer gør dem som regel bare værre.

Rent ud sagt.

Så slap lidt.

Ro på, Mai Mercado.

Personer: 
Emner: