Primære faneblade

Antal

Seneste ændring: 
13/02/2019 - 14:29

Sheriffen der gav op

Debatindlæg af Lone Nørgaard

Sheriffen der gav op
Like F

Pind, der gerne fremhæver sig selv som "den nye sherif i byen", fejede vores bekymringer af bordet med en bemærkning om, at "der ikke er brug for populistiske skræmmebilleder uden bund i virkeligheden".

Mediernes evigt politiserende yndlings-”eksperter" (Bonnichsen m.fl.) bekræftede straks den belejlige løgn.

Siden Pinds famøse pressemøde har Europa som bekendt oplevet utallige terrorangreb, hvor terroristerne netop kom ind som asylansøgere.

Og vi har først lige set begyndelsen, lyder det nu fra FBI-chefen James Comey. Han advarer om, at Europa står over for en hidtil uset bølge af islamisk terror, fordi endnu flere IS-terrorister i de kommende måneder vil flyde ind med migrantstrømmen.

Hvordan skal vi nu tage Søren Pind og hans handlingslammede regering alvorligt?

"Sheriffens" seneste påstand er, at vi ikke er i krig med islam - uanset at væsentlige dele af islam tydeligvis er i krig med os. Søren Pinds "argument" lyder, at dette ville være for stor en mundfuld. Fjenden er for talrig.

Minder det ikke slående om logikken fra Det Radikale Venstre, dengang Danmark blev invaderet af nazisterne?

Nu har vi atter en kujon-regering, der passivt underkaster sig ondskaben.

Men denne gang skal vi ikke håbe på, at andre nationer redder os fra vore egne lederes slaphed. Venstre har for længst givet op, og Dansk Folkeparti sætter aldrig handling bag deres fine erklæringer.

Derfor er eneste løsning nu at bakke op om partier som Dansk Samling, der har modet til at fremføre ultimative krav - også med egne taburetter som indsats. Kun på den måde kan vi dæmme op for terroren og den tiltagende islamisering af Danmark.

Senest

Nedtælling

Bak op og få fordele Se muligheder Bak op og få fordele Tilmeld

Ønsker du et Danmark hvor etablerede medier og partier sætter dagsorden uden hensyn til borgerne?

Nej? – Nå, men det koster penge - og meget andet - at drive et medie som går imod magthaverne. Er du villig til at betale en del af prisen?

Første mål er at balancere de direkte økonomiske udgifter ved at drive et medie som i modsætning til den etablerede presse ikke modtager offentlige penge

Se muligheder Tilmeld nu

Nu 300 abonnenter ud af 1000 nødvendige