Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

318

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Sheriffen der gav op

Antal

Brugerindlæg af Lone Nørgaard

Pind, der gerne fremhæver sig selv som "den nye sherif i byen", fejede vores bekymringer af bordet med en bemærkning om, at "der ikke er brug for populistiske skræmmebilleder uden bund i virkeligheden".

Mediernes evigt politiserende yndlings-”eksperter" (Bonnichsen m.fl.) bekræftede straks den belejlige løgn.

Siden Pinds famøse pressemøde har Europa som bekendt oplevet utallige terrorangreb, hvor terroristerne netop kom ind som asylansøgere.

Og vi har først lige set begyndelsen, lyder det nu fra FBI-chefen James Comey. Han advarer om, at Europa står over for en hidtil uset bølge af islamisk terror, fordi endnu flere IS-terrorister i de kommende måneder vil flyde ind med migrantstrømmen.

Hvordan skal vi nu tage Søren Pind og hans handlingslammede regering alvorligt?

"Sheriffens" seneste påstand er, at vi ikke er i krig med islam - uanset at væsentlige dele af islam tydeligvis er i krig med os. Søren Pinds "argument" lyder, at dette ville være for stor en mundfuld. Fjenden er for talrig.

Minder det ikke slående om logikken fra Det Radikale Venstre, dengang Danmark blev invaderet af nazisterne?

Nu har vi atter en kujon-regering, der passivt underkaster sig ondskaben.

Men denne gang skal vi ikke håbe på, at andre nationer redder os fra vore egne lederes slaphed. Venstre har for længst givet op, og Dansk Folkeparti sætter aldrig handling bag deres fine erklæringer.

Derfor er eneste løsning nu at bakke op om partier som Dansk Samling, der har modet til at fremføre ultimative krav - også med egne taburetter som indsats. Kun på den måde kan vi dæmme op for terroren og den tiltagende islamisering af Danmark.

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

16/08/2016 - 09:22

Seneste ændring: 

13/02/2019 - 14:29

Personer: 

Søren Pind

Emner: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper