Primære faneblade
Citathistorie: 

Antal

KVINFO's hundedyre bibliotek: Det koster skatteyderne OVER 1.000 KRONER – HVER EVIG ENESTE GANG EN BOG LÅNES UD

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Store dele af venstrefløjen er ude af sig selv af ærgrelse, fordi regeringen overvejer at lade det kongelige bibliotek overtage driften af et kønsbibliotek som på nuværende tidspunkt varetages af den stærkt politiserende organisation KVINFO.

Ifølge KVINFO forsvarere som stort set uden undtagelse tilhører venstre side af det politiske spektrum og den kreative klasse / den herskende klasse, så gør KVINFO et fortrinligt stykke arbejde med biblioteket.

Det er der nu ikke meget der tyder på, at KVINFO gør. Men en ting er sikkert:

Under KVINFO er driften af biblioteket en ekstremt dyr omgang for skatteyderne i Danmark. Det viser udregninger som ligestillings-mediet Reel ligestilling har foretaget på baggrund af data fra Danmarks Statistik.

Helt præcist er Reel ligestilling kommer frem til at hvert udlån gennem KVINFO's bibliotek koster 1591 kroner!

Tidligere har netmediet 180grader foretaget en udregning på en lidt anden baggrund som kom frem til tallet 1100 kroner. Men det er også nogle år siden og i mellemtiden er prisen steget.

Stigningen i udgift er også dokumenteret af Reel ligestilling over en årrække fra 2010 til 2015.

Ude i den virkelige verden er der altså ikke meget som tyder på at KVINFO gør et effektivt stykke arbejde med biblioteket.

Du læser nu Folkets Avis - og Folkets Avis overlever ligesom de øvrige medier på medieplatformen FOLKETS alene fordi læserne betaler.