Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Venstre støtter radikalfeministisk stormøde i Sverige

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Venstre støtter radikalfeministisk stormøde i Sverige

Skrevet af Lennart Kiil

Partiet Venstre, der kalder sig liberalt, står på listen over støtter af en kvindekonference, hvor optakten blandt andet har budt på opfordringer til at lemlæste mænd, forbyde reklamer og indføre svenske tilstande i Danmark. Konferencen - med det neutral klingende navn Nordiskt Forum - finder sted i Sverige til sommer.

LÆS OGSÅ: Tag ansvar, Venstre.

"Tid til feministisk magtovertagelse!!!"

Arrangørerne bag kvindekonferrencen i Malmø tæller blandt andre den svært feministiske Sveriges Kvinnolobby, der som optakt til den store konference har kørt en kampagne med forskellige slagord.

Alle slagordene begynder med "DAGS FÖR" som løst kan oversættes "TID TIL AT". Den feministiske kreativitet har været stor, det er blandt andet blevet til DAGS FÖR KLIPPA KUKEN - altså "tid til at skære pikken af".

Denne opfordringer er delt på facebook og twitter og tagget med #nf2014, det officielle tag for den kvindekonference som altså det danske parti Venstre er med til at bakke op om. På trods af navnet er Nordiskt Forum et sammenrand af stærkt ideologiske feminister.

Konference med anti-liberal dagsorden

Konferencen Nordiskt Forum, som løber af stablen i Malmø den 12.-15. juni, har en lang række talere på programmet. Langt de fleste svenskere, og langt, langt de fleste kvinder og langt, langt, langt de fleste - hvis ikke alle - feminister med en venstreorienteret tilgang til verden.

Se venstre på listen over støtter her Venstre omgivet af diverse fagforeninger og feministiske organisationer.

Se hele listen her:
http://nf2014.org/valkommen-ti...

Under konferencen skal der blandt andet fremføres en kritik mod det såkaldte "neoliberale system", altså en kritik af liberalismen. Der vil også være masser af angreb på det frie marked, og tale til fordel for kønskvoter, forbud mod reklamer og andre iliberale tiltag.

Hvad Venstre har af interesse i at understøtte, denne anti-liberale, ja nærmest socialistiske, dagsorden på konferencen, vil vi gerne have svar på.

Hidtil har vi ikke kunnet få svar, hverken gennem Venstres sekretariet eller fra ligestillingsordfører Fatma Øktem, som ikke tog telefonen, da vi ringede i formiddags.

Fatma Øktems telefonsvarer
http://soundcloud.com/lennart-...

Dansk komiker ærgrer sig over Danmark

På hjemmesiden for konferencen kan man allerede nu læse en del artikler. Blandt andet beklager den danske komiker Sanne Søndergaard sig over, at feminismen i Danmark ikke får frit spil, men ofte mødes med en del skepsis. Hun taler også for højere skatter og stærkere politikere. Skepsis fra "folket" affærdiges sådan her:

Næ, det gør ”folket” vel aldrig – da slet ikke forandringer, der betyder, at man skal betale mere i skat og den slags. Men det er jo derfor, man vælger politikere: For at nogen tager ansvaret for at træffe de upopulære beslutninger, der skal sikre, at vores civilisation også består i fremtiden.

Læs resten af Sanne Søndergaards folkefjendtlige indlæg her:
http://nf2014.org/2013/12/16/s...

Konferencens hjemmeside kan findes her:
http://nf2014.org

Vi følger sagen og forsøger at få en udtalelse fra Venstre. Følg med på Folkets Avis.

Del Venstre støtter radikalfeministisk stormøde i Sverige