Folkets Avis

Folkets Avis er Danmarks første, bedste og muligvis eneste ægte systemkritiske medie – Folkets Avis var den første udgivelse på FOLKETS

Selvstændig på den fede måde!

Når man går selvstændig som skribent skal man veje sin tid, tiden er den aktie man har, og det er den der gør om man får succes eller ej. Du kan vælge at sætte tiden i freelancejob eller om du skal smide den efter dit eget medie. Det har Nicolai Klingenberg gjort så han kan overveje sin tid, om den er brugt bedst på eget medie eller til at skrive for andre. 

Hvorfor skrive for sig selv når man kan få penge for at skrive for andre - det kortsigtede mål eller det langsigtede mål?

Din tid er din investering, og derfor kan du vælge at se den som en aktie. Du sætter aktier i eget medie fordi det på sigt bliver her, du kommer til at få din omtale og dine kunder fra.

Men det er jo altid et mix af begge dele som selvstændig, dog kan man meget mere med sit eget medie og man kan gøre nogle andre ting som man ikke kan som freelanceskribent.

Bliver man selvstændig skal man måske lige tænke over hvor mange udgifter man har, Nicolai har lært lektien, men se med her. 

På Folkets.dk møder du hverken betalingsmur eller bannerannoncer, faktisk er det ikke et kommercielt projekt - men det betyder ikke at ejeren kan leve af kærlighed og kildevand.

Giv månedligt bidrag eller engangsbeløb til Folkets.dk - så støtter du alle de frie medier på platformen.

Du kan støtte ejer og redaktør gennem formularen eller på Mobilepay 40261872