Gå til hovedindhold

Jeg drømmer om flere parkeringspladser i Aalborg

Af Kristian

Jeg er blot én af rigtigt mange danskere, der besøger Aalborg flere gange om ugen. Jeg arbejder hos en virksomhed i Aalborg 3 gange om ugen, og jeg oplever samme problem hver eneste gang. Det er nemlig mere eller mindre umuligt at finde en parkeringsplads i Aalborg, hvilket i sig selv er et problem. Når man så finder en parkeringsplads, så er det 3 km. væk fra centrum, og det koster desuden penge at parkere.

Såfremt man fra kommunens side ønsker at lokke flere udefrakommende til byen, så kunne det være, at man skulle investere penge i flere parkeringspladser. Jeg ved, at det kan være svært at bygge flere parkeringspladser i én by, hvor bygningerne allerede står stolpe op ad hinanden. Dog må der findes nogle alternative løsninger - f.eks. parkeringskældere, hvor man kan udnytte pladsen under jorden. 

Jeg er rigtig glad for mit arbejde, men jeg skal ærligt indrømme, at det ikke er særlig motiverende at bruge 20-30 minutter på at finde en parkeringsplads hver gang, jeg besøger Aalborg Centrum. Jeg ved, at sagen har været oppe at vende før, men der er tilsyneladende ikke blevet gjort noget ved det. Jeg ved ikke, om det er alt for optimistisk at tro, at der vil blive lavet flere parkeringspladser i de kommende år, men nu har jeg i hvert fald ytret mit ønske. 

Er der andre, der har samme oplevelse af Aalborg og mangel på parkeringspladser?

Varme sommerhilsner fra

Kristian Jeppesen - Blogger på http://designtop.dk