Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her

Og god læselyst,
Lennart Kiil

Primære faneblade
Annonce

Kommercielt

Bwin (gen)åbner i Danmark – to bookmakere lukker

Danske spillefugle kan glæde sig til en ny kending, der gør comeback i næste uge. Der er tale om bookmakeren bwin, der efter næsten fem års fravær er tilbage i Danmark. Samtidig lukker Scandic Bookmakers og Sportingbet, som ejes af samme selskab. Men hvad kommer det til at betyde for dig?

Først og fremmest kan du fortsat se frem til massevis af kampagner og bonusser hos bwin. Du kan se de mest populære her. Der vil være tale om indbetalingsbonus til nye spillere som velkomst, tilbud til eksisterende spillere og meget mere.

Samtidig vil du opleve, at din adgang til spil via mobil og tablet vil blive forbedret i voldsom grad. For godt nok mister vi to bookmakere i Danmark, men til gengæld får vi et nyt, som har langt større fokus på det at oddse fra mobilen.

Du vil også opleve en stor opgradering på online casino, hvis du ikke kun er til sportsvæddemål og handicap. Spiludvalget vil øges fra cirka 35 spilleautomater til langt over 250 – inklusiv flere jackpots, free spins med mere.

Der er med andre ord ingen grund til at begræde farvellet til Scandic Bookmakers og Sportingbet, når det betyder comeback til bwin i Danmark.

Bwin forventes at åbne 29. november 2016.

annonce

Folkets Avis har takket være trofaste støtter hjemme her. Vil du også være med?