Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

320

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Postnord vil have 4 milliarder af skatteyderne – så den dårlige service kan fortsætte et par år endnu

Foto: Pixabay
Droner og robotter vil snart kunne levere både det ene og det andet. Foto: Pixabay

Antal

Brugerindlæg af Dennis Farcinsen Leth

Postnord har i denne uge været i medierne og efterspørge en statslig investering på 4 milliarder kroner. Det kan du læse om her.

De vil altså have fire milliarder kroner af dine penge for fortsat at levere en mangelfuld og ligegyldig service. 

Man kan give Postnord disse penge. Det kan man sagtens. Men det svarer til at give en narkoman penge til stoffer. Narkomanen kommer tilbage igen imorgen.

Tag konsekvensen af den inkompetente ledelse. Betal omkostningen for tjenestemændene og smid ejerskabet på gulvet. Det er den mest rentable løsning for skatteborgerne. Det er beregnet, at omkostningen til dette vil udgøre kr. 5,2 milliarder.

Desværre har vi et betonkommunistisk Folketing, der nok holder hånden under dette makværk. Ligesom de holder hånden under den kollektive trafik og ligegyldige love såsom taxalovgivningen. Det eneste danske politikere gør, er at forsinke udviklingsprocessen. De kan ikke stoppe den.

Men de bruger gerne dine penge på symbolpolitik.

Droner, selvkørende køretøjer og virtual reality vil inden for 3-5 år have udkonkurreret både postnord, DSB og de danske taxavognmænd.

Ja, de vil også have smadret store dele af transportbranchen, men den er jo lidt ligegyldig fordi størstedelen allerede er outsourcet til andre lande.

Du kan se et eksempel på fremtiden her, hvor Uber i samarbejde med Heineken leverer øl uden chauffører. Nu kan du så argumentere for, at der skal nogen til at laste/aflaste pakker. Her findes løsningerne også allerede og de testes kraftigt.

Her er det det Google ejede Boston Dynamics, der præsenterer deres forslag til sådanne løsninger.

Udvis rettidig omhu. Lad Danmark komme forrest i teknologiudviklingen. 

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

02/03/2017 - 12:10

Seneste ændring: 

13/02/2019 - 14:29

Organisationer: 

Postnord, Folketinget

Emner: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper