Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

300

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Så starter årets største pamper-fest

Foto: Lennart Kiil
Foto: Lennart Kiil

Lukket

Del indlæg

Folkemødet er et latterligt navn til en festival for landets magthavere og særinteresser og en hærskare af PA- og lobbyfolk.

Simpelthen et latterligt navn.

Og en hån imod det folk som betaler regningen i form af verdens højeste skattetryk.

Bertel Haarder har skabt et misfoster. Som vi skatteborgere nu hænger på at skulle understøtte. År efter år. Med flere og flere skattemidler.

At man kan kalde en årlig druktur for den herskende klasse for et folkemøde, viser noget om hvor skamløst bedraget det danske folk efterhånden er blevet.

Omkostningen ved Folketmødet er ikke blot de direkte i forbindelse med selve mødet, men også de indirekte som opstår når lobby-folk og særinteresser skaber kontakt til det politiske system og laver rent seeking på borgernes bekostning.

Der er meget hykleri omkring Folkemødet. Og meget frås og fis.

Derfor dækker vi Folkemødet med en mand på stedet.

Vi takker nok engang alle der bidrog til indsamlingen så Lars Bjørknæs kunne komme afsted. Ham kunne vi sende for 5000 kroner alt inklusive. Helt uden at inddrage skatteyderne.

Det koster naturligvis langt, langt, LANGT mere for skatteyderne per deltager, når politikere og bureaukrater sendes afsted på skatteborgernes regning.

For da har man intet incitament til at spare – man sender jo regningen videre.

Og det er netop humlen. For fremtiden bør alle deltagere i Folkemødet betale selv, ligesom almindelige folk der deltager, gør.

Ellers skal I ikke bryde jer om at kalde det et folkemøde.

 

 

Seneste ændring: 
11/12/2019 - 15:35

Del eller citer ved at kopiere linket her

Personer: 
Bertel Haarder
Organisationer: 
Folkemødet
Emner: 
politik
FOLKETS

Del eller citer med linket her

MediaCreeper