Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Lars Seier Christensen i benhård udmelding på Facebook: "Skam jer, DF og andre stenaldermennesker!"

Foto: Pixabay
Taxi. Foto: Pixabay

Efter Ubers exit fra Danmark mangler der taxier, så turister kan ikke komme til møder og i lufthavnen, skriver Ekstra Bladet i dag.

Det var Dansk Folkeparti og partier på venstrefløjen som fik sat en stopper for Ubers mulighed for at operere i Danmark.

Og dermed er disse partier ansvarlige for en situation, der nu kommer til at koste danskerne dyrt i tabte turistindtægter.

Ifølge Ekstra Bladet udtaler en medarbejder i receptionen på Hotel Mercur følgende:

Det er blevet langt værre siden Uber er lukket. På en almindelig dag venter gæsterne en time forgæves, indtil de pludselig må løbe ud ad døren fordi taxierne simpelthen ikke kommer, selv om man forudbestiller dem.

Den kendte danske erhvervsmand Lars Seier Christensen lægger i en lakonisk Facebook-reaktion på nyheden om manglen på taxier ikke fingrene imellem.

Hvor er det godt at vi har staten til at organisere noget så helt basalt og enkelt som at fragte folk fra A til B. En nem og taknemmelig opgave, der kunne give rigtigt gode muligheder for at integrere flere lavtlønnede, lavtuddannede og deltidsarbejdere på arbejdsmarkedet. Men nej - al rationalitet falder bort, alt - selv det mest banale - skal reguleres i småstykker.

Problemet med manglende transportmuligheder rammer turister og danskere som har brug for en taxi. Men hvem gavner det egentligt, at Uber bliver holdt uden for landet af lovgiverne. Det giver Lars Seier også et bud på:

INGEN andre end de nuværende taxalicensindehavere nyder godt af denne situation og Danmark taber stort på det.

Inden han slutter af med følgende opfordring til især Dansk Folkeparti:

Skam jer, DF og andre stenaldermennesker!

Se hele hans kommentar her:

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:10

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil