Gå til hovedindhold

Lars Seier Christensen i benhård udmelding på Facebook: "Skam jer, DF og andre stenaldermennesker!"

Efter Ubers exit fra Danmark mangler der taxier, så turister kan ikke komme til møder og i lufthavnen, skriver Ekstra Bladet i dag.

Det var Dansk Folkeparti og partier på venstrefløjen som fik sat en stopper for Ubers mulighed for at operere i Danmark.

Og dermed er disse partier ansvarlige for en situation, der nu kommer til at koste danskerne dyrt i tabte turistindtægter.

Ifølge Ekstra Bladet udtaler en medarbejder i receptionen på Hotel Mercur følgende:

Det er blevet langt værre siden Uber er lukket. På en almindelig dag venter gæsterne en time forgæves, indtil de pludselig må løbe ud ad døren fordi taxierne simpelthen ikke kommer, selv om man forudbestiller dem.

Den kendte danske erhvervsmand Lars Seier Christensen lægger i en lakonisk Facebook-reaktion på nyheden om manglen på taxier ikke fingrene imellem.

Hvor er det godt at vi har staten til at organisere noget så helt basalt og enkelt som at fragte folk fra A til B. En nem og taknemmelig opgave, der kunne give rigtigt gode muligheder for at integrere flere lavtlønnede, lavtuddannede og deltidsarbejdere på arbejdsmarkedet. Men nej - al rationalitet falder bort, alt - selv det mest banale - skal reguleres i småstykker.

Problemet med manglende transportmuligheder rammer turister og danskere som har brug for en taxi. Men hvem gavner det egentligt, at Uber bliver holdt uden for landet af lovgiverne. Det giver Lars Seier også et bud på:

INGEN andre end de nuværende taxalicensindehavere nyder godt af denne situation og Danmark taber stort på det.

Inden han slutter af med følgende opfordring til især Dansk Folkeparti:

Skam jer, DF og andre stenaldermennesker!

Se hele hans kommentar her:

Lennart Kiil er stifter af FOLKETS og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.